Jana BB chodila na moju školu...ona je strašne pekné dievča...a hlavne sa nebojí ukázať bez make upu a ani ho nepotrebuje..max lesk na pery ...a je aj inteligentná fandím jej
všetky sú také strašne obyčajné, vyjdem na ulicu, vyberiem dvadsať báb a nájdem tam minimálne polovicu rovnako peknú, ak nie aj krajšiu, myslím, že asi každá, čo vyzerá lepšie odo mňa, má istú výšku a hmotnosť a podĺa článku súdim, že sa vie aspoň predstaviť po anglicky, by mala šancu
kazdy rok tam najdem aspon jednu pozeratelnu ale tohtorocne exemplare to je hroza O___O
jedina co sa ako tak da je 10 ale zvysok hroza absolutne tuctove a nezaujimave neviem si ich ani na foteni predstavit
Ale je pravda, ze tie fotky na topkach su dost hrozne. Neviem kto to robi, ale aj minuly rok boli dost odveci nafotene. Na fb stranke je ich viac a skor sa da rozhodnut
neviem mne pidu vsetky rovnake a to nie len v tomto rocniku ale keb sa zobrali za cele tie roky tak podla mna ziadne rozdiely no ale inak michaela nguyenova : )
@tasha5 neviem sice kto to je ale mozno mas pravdu kazdopadne z roka na rok mi tie finalistky pridu tuctovejsie a obycajnejsie. christova je christova
je to podla mna podobne ako s modelkami - v 90. rokoch tam boli mena ako cindy crawford, linda evangelista, naomi campbell... tie poznal kazdy a kazda z nich bola jedinecna osobnost. teraz je tych modeliek tisic a su si podobne ako vajce vajcu. bez osobnosti, charizmy, neoriginalne.
@peculiar eva veresova, jedina rysava miss nasej historie nooo ale najdu sa aj terazzaujimav.kusy minim. od nas jednu poznam , mozno charizma nie no ale vzdy sa najdu insie
mne sa nepáčia - teda 3 je pekná a ostatné mi prídu ako taký priemer, ničím výrazné navonok, ničím zaujímavé alebo nevšedné...
teda no jedna, už neviem ktoré číslo, mala veľké prsia, to som si všimla, to ma zaujalo ale inak no nič moc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
4,12 a @nats vidim v prvej trojke
jedina co sa ako tak da je 10 ale zvysok hroza absolutne tuctove a nezaujimave neviem si ich ani na foteni predstavit
moje favoritky: 3, 6, a uplne top je 11!
inac zaraza ma podiel brunetiek
nechapem taketo sutaze; ich mena casom aj tak zapadnu a o rok si ich uz nikto nebude pamatat.
je to podla mna podobne ako s modelkami - v 90. rokoch tam boli mena ako cindy crawford, linda evangelista, naomi campbell... tie poznal kazdy a kazda z nich bola jedinecna osobnost. teraz je tych modeliek tisic a su si podobne ako vajce vajcu. bez osobnosti, charizmy, neoriginalne.
teda no jedna, už neviem ktoré číslo, mala veľké prsia, to som si všimla, to ma zaujalo ale inak no nič moc...