Na bažantskom (okolo piatej) som sa šla vycikať a z vedľajšieho hajzľa som počula 13 ročné babi : "Majka rihaj potichšie nech nás profesorka nepočuje." "miška ale mne je hnusne"
keby len to smiley: videla som aj luxusný akt grcania s kamartkou sme vyšli von si zapáliť... zrazu vybehol odtial taký krpatý chlapík a meter od nás hodil čablu ale to ako v lacných komédiach!!! to bol prúd horným oblúkom na dva metre to bola aká paráda
ja si este pametam, ked som bol mladsi som chodil do jedneho podniku a tam bol zachod este ten spojeny žlab ale aspon bol hlboky lebo uz to tam aj pretekala ta sabla von
A co by ste robili, keby ste boli u kamosky na byte a ovracali ste jej kupelnu? Mne sa to stalo vcera a nevedela som co mam robit. Velmi nechodim na taketo akcie tak nemam moc skusenosti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Na bažantskom (okolo piatej) som sa šla vycikať a z vedľajšieho hajzľa som počula 13 ročné babi : "Majka rihaj potichšie nech nás profesorka nepočuje." "miška ale mne je hnusne"
a po chvíli "Majka nedávaj si hlavu do záchodu"
neni zac za sprijemnenie chvile pri internete