@useless Každý negatívny ? Pozri sa nie si jeden, ktorý to tu komentuje a len tvoj koment mi príde taký, že haha direkt tu mu musím dačo napísať len aby som podpichoval a bol king fórumu...všimol som si aj pri inych fórumoch, že tvoje komenty nemajú veľký význam....väčšinou chceš zosmiešnovať niečo, čo v podstate ani nepoznáš... A aj tak...vôbec som sa nepýtal vo fórume, že či "som teplý" alebo "JE TOTO VIDEO TEPLE?" Nabúduce ak sa budem chcieť na to pýtať napíšem rovno tebe lebo sa vyznaš Ešte tak medzi rečou...videl som, že si dával fórum, že či ťa omrzelo puberťácke JA...no ty vyzeráš byť stále v puberte...ja tiež som v puberte ale snažím sa kontrolovať a nemať "vtipné" a "milé" komentáre...nemám vôbec nič proti tebe ale je niekedy čas mlčať a niekedy čas hovoriť...
@useless dobre beriem...len do budúcna ak vidíš, že niekto nie je zaujímavý na blbú pripomienku tak netreba just napísať...keby si to nenapísal " ale neodpustím si.." a by si rovno napísal, že vyzerám ako teplý vôbec by mi to neprekážalo...ale ako vidím ty si ešte ozaj teplé video nevidel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Si gay alebo si gay ?
@1 ffs -,-
ale tak nehaj ho ked ho to bavííí
Každý negatívny názor na tvoju zábavku je blbý komentár? Nenechaj sa vysmiať
Nech sa ti páči: koment @13 , @14