Teda na okne mi pravdelne sedí holub. Stále keď k nemu prídem na cca 1,5 metra, odletí na protiľahlý strom. Keď sa vzdialim, priletí. Lenže. Minule som sa postavil na stoličku a bol som vzdialený asi 3 metre. Holub nečakane odletel. Tak som z nej zostúpil
@14 No prepáč že ma niečo zaujalo tak som sa na to opýtal :p Kto vraví že ma to trápi? Čisto informačný charakter, neboj, určite som preto neprespal 3 noci. :p To by som mal podľa teba asi radšej riešiť: dá mi? nedá mi? môže niekto otehotnieť z koňom? mám ho dostatočne veľkého? A potom bude ovšem normálny. :p
ale ne, nemozem sa prestat smiat, ked si predstavujem, ako holub zacudovane sedi a kuka na parapete a ty lezies na stolicku/ zo stolicky, priblizujes a vzdalujes sa
holub vidi normalne ako clovek...ide len oto ze ma inak ulozene oci v lebke a vetsie zorne pole:d....a mozno bol ten holub mlady....ani clovek do 16 roku zivota nevie presne rozonat vzdialenost....sak si vsimnite male deti ako sa sopravaju...vecne do niecoho narazaju
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a druha polovica ta sice pochopi, ale nebude ti vediet odpovedat
ale mozno sa niekto najde
@5 Ani nie.
to prečo odletel ked si sa postavil na stoličku bolo len preto, že si bol dosť vysoký a zľakol sa ťa..
@9 ďakujem, už som spokojný
niektorí aj rozmýšľajú..to ťa tak prekvapuje?..
ale ne, nemozem sa prestat smiat, ked si predstavujem, ako holub zacudovane sedi a kuka na parapete a ty lezies na stolicku/ zo stolicky, priblizujes a vzdalujes sa