Ludia, uprimne - Myslite si, ze chalani sa obzru za babou, ktora ma okuliare ? Nie je to chyba tych bab, ze nosia akuliare, aj ked su pekne aj s nimi aj bez nich. Ale cez okuliare chalani nevidia na baby a bez okuliarov zase tie baby nevidia na chalanov .
no podla mna su okuliare so spravnym ramom uplne v pohode a niektore baby vizeraju v nich ovela sexi ako bez nich napriklad moja kamoska je posadnuta okuliarmi a dokonca silou mocou chce aj strojcek lebo je zevraj pritazlivejsi D
coooooooooo..okuliare by som vazne nepovazovala za problem..dnes su v mode a su sexi..ked sa cloveku hodia,tak to dotvara jeho styl a nie je to prekazkou,aby si sa pacila nejakemu chalanovi..
to ani tak nieje o mne. Skor o tych mojich kamoskach, ktore maju okuliare ... viete , vela chalanov je takych, ze ked ma baba okuliare nejako sa na nu neupriamuju ... o mne to uz nieje, ja mam skveleho frajera ...
Ja v tom nevidim problem... Je pravda, ze oci dokazu zaujat, ale ked je raz baba púekna chalanom to nevadi. A...ako si to myslela s tym, ze ani baby, co maju okuliare, nevidia na chalanov? To nejako nechapem. Praveze je to aspon vyhoda pre hanblive baby...ak maju okuliare, cez ktore nevidno oci, mozete sa po nas pozerat kolko chcete, aj ked ste s frajerom, a vsetko bude super
2 Mid: nebola rec o slnecnych okuliaroch, alebo sa mylim?
2 Ericaaa: si myslim, ze v okuliaroch nieje ziadny problem ...mozno v tom veku 15- (vynimky sa najdu)... okuliare mozu byt prave naopak velmi vkusny modny doplnok
okuliare mam aj ja... keby som si nasiel priatelku s okuliarmi mozno by to bol aj plus
Jasné že sa chalani obzrú aj za babou s okuliarmi... šak to je normálne, teda aspon u mna. Okuliare s výzorom dievčaťa nič nerobia, teda ak nie su niake fakt divné
Hmm, neviem preco som automaticky myslel na slnecne Ale vazne...aj dioptrie mozu byt sexi...Len nie vsetkym sa hodia. A zalezi aj od toho, ake. Napriklad keby som zbadal babu s takymi velkymi okruhlymi sklami s hrubym umelohmotnym ramom, ako v starych ceskych filmoch nosili vsetci sprti, tak v takom pripade by som sa vazne na nu radsej nepozerel
Nosím šošovky a aj okuliare. Zoznámila som sa s jedným fajn chalanom a potom som aj na "rande" šla so šošovkami. Ale na ďalšie som už šla v okuliaroch. Mala som trochu obavy, že či ho to nejako neodradí alebo tak. Povedal mi že mu je to jedno, lebo na človeku to nemení nič- čo sa týka vnútra.
Aj ja mám okuliare a žiadny chalan sa za mnou nepozre (myslím)...ale nie je to spôsobené tými okuliarmi takže asi tak...veď to je jasné,že okuliare človeka nemenia,čo sa týka vnútra...
Miska1987 je ejdina, ktora chape, co som napisala. Baba ma trochu strach z reakcie chalana, ked sa ma prvy raz dozvediet to, ze nosi okuliare. Nie ? Nieje to LEN moj nazor. A ty dhark si sa ma akoze dost dotkol.
A for MID : to s tym ze "CHALANI NEVIDIA NA BABY CEZ ICH OKULIARE A BABY BEZ OKULIAROV NA CHALANOV NEVIDIA" bolo myslene tak, ze podaktori chalani sa za babou s okuliarmi neobzru a ked sa baba chce pacit a v tej domnienke si neda bryle, tak nevidi zase ona chalanov, aj keby po nej kukali ...
No mne sa nikdy baby s okuliarmi nepáčili, ale keď som robil autoškolu, tak som sa do jednej takej zaľúbil. A nemyslím, že by mala nejak zvlášť moderný rám. A predsa...
Moja dobra komaratka nosila sosovky, pretoze trpela utkvelou predstavou, ze v okuliaroch vyzera hrozne. Potom sa rozhodla ist na operaciu oci a asi dve tyzdne pred tym nemohla nosit sosovky, tak musela mat okuliare. Ani koli tomu nesla na ples. Trdlo. Skoda, ze jej vobec nezalezalo na tom, ze mne sa pacila s okuliarmi mozno este viac, nez bez nich :/
Hmm.To zaleži od každeho vkusu individualne.Napriklad su chalni ktorym sa dievčatá v okuliaroch naramne pačia, a pride im to možno aj sexy a zaujímavé a potom su chalani ktorým sa to nepáči.Každý má iný vkus.
Mne osobne sa okuliare nepáčia,ale z toho dôvodu, že ked sa od nich odraža slnko,tak nieje vidno do oči preto sú šošovky asi lepšie.
Pre vsetkych co hovorili o sosovkach : ja som ich kedysi chcela nosit. Lebo som sa hanbila za okuliare. Ale som to neskusila. Okrem toho je to drahsie ako okuliare, zlozitejsie a myslim si, ze by som ich ani nosit nemohla, pretoze mam citlive oci. A dedicne to mam tiez, aj fotrik ma citlive oci, aj mama.
baby s okuliarmi sa mi nepacia len vtedy ked sa im tie okuliare ABSOLUTNE nehodia a nepasuju.. no proste ked je dievca pekne, okuliare jej vzhlad urcite nepokazia
noo ja budem musieť teraz nosiť okuliare a všetci hovoria že sa mi hodia ale trošku sa bojím že na mne nebudú pekné a nikomu sa nebudem páčiť! chalani poradťe aké by som si mala vybrať rámy? pretože také tenké obyčajné sa mi velmi nepáčia a zase velmi hrubé tiež nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
2 Ericaaa: si myslim, ze v okuliaroch nieje ziadny problem ...mozno v tom veku 15- (vynimky sa najdu)... okuliare mozu byt prave naopak velmi vkusny modny doplnok
okuliare mam aj ja... keby som si nasiel priatelku s okuliarmi mozno by to bol aj plus
asi sa ta dotklo to "...mozno v tom veku 15- ..."
to bolo myslene, k spoluziakom, ZS... tam sa mi to niekedy videlo ako hendikep (ko sa to pise ...)... asik tolko
Mne osobne sa okuliare nepáčia,ale z toho dôvodu, že ked sa od nich odraža slnko,tak nieje vidno do oči preto sú šošovky asi lepšie.