@ikuto je mi z toho zle nevydrzim sa na to pozerat
celkovo neviem, ci nemam nejaky zly jas na nb, lebo v izbe sa mi svieti ale vecne sa nevydrzim pozerat do monitora, ale ci si dam maly, ci velky, stale je to zle..
@ikuto -- Na zhliadnutie 3D obrazu treba istú dávku trpezlivosti, pevné nervy a že vraj IQ nad 85 -- tak toto je riadna blbost, poznam osobne cloveka co ma IQ 130 a tiez na tom nic nevidi...
treba vedieť ako krížiť oči - mne to tiež vždy chvíľu trvalo, kým niečo vystúpilo. Ale zase niekedy mi vystúpi pred očami úplne samovoľne nejaký vzor na napr. koberci
resp. daj si prst nie uplne pred oci, ani pred monitor, ale niekam do stredu medzi teba a monitor a zaostri nanho
pri obrazku toho hmyzu alebo pri tom videu robis prakticky to iste, zaostrujes na bod pred tvojim monitorom, nie priamo na monitor
preto je tam ta cierna bodka, aby si podla nej vedela dokonale zlucit tie obrazky, ked to uz robis nejaky cas, dokazes si hociaky vyraznejsi bod najst ako zachytny a podla toho si presne upravit pohlad..
ja to robim tak, ze vnimam obe siluety a presne tak zaostrujem dopredu a dozadu, aby sa prekryli do jednej
@veroniques pozeraj sa na ten obrazok tak, aby sa ti zacal rozmazavat a potom sa to snaz spojit do jedneho a mal by vystupit 3D obrazok uz bez krizenia zraku
ale tento je velmi divny, obvykle do 5sekund vidim co mam vidiet, videla som ich desiatky, ale toto je veeeelmi chaoticke, dost dlho mi to trvalo a ani neviem presne pomenovat co tam vidim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
teda lava cast pre lave oko, prava cast forena o kusok dalej pre prave oko a skrizenim vznikne 3D obraz
tuto nevidim nijaku lavu ani pravu cast, je to proste grc
na tom obrazku, co som postla, je nalavo nejaky hmyz a napravo ten isty hmyz, ked skrizis oci, bude to 3D hmyz
ale tuto..
celkovo neviem, ci nemam nejaky zly jas na nb, lebo v izbe sa mi svieti ale vecne sa nevydrzim pozerat do monitora, ale ci si dam maly, ci velky, stale je to zle..
resp. daj si prst nie uplne pred oci, ani pred monitor, ale niekam do stredu medzi teba a monitor a zaostri nanho
pri obrazku toho hmyzu alebo pri tom videu robis prakticky to iste, zaostrujes na bod pred tvojim monitorom, nie priamo na monitor
preto je tam ta cierna bodka, aby si podla nej vedela dokonale zlucit tie obrazky, ked to uz robis nejaky cas, dokazes si hociaky vyraznejsi bod najst ako zachytny a podla toho si presne upravit pohlad..
ja to robim tak, ze vnimam obe siluety a presne tak zaostrujem dopredu a dozadu, aby sa prekryli do jednej
ale tento je velmi divny, obvykle do 5sekund vidim co mam vidiet, videla som ich desiatky, ale toto je veeeelmi chaoticke, dost dlho mi to trvalo a ani neviem presne pomenovat co tam vidim.
Sú tam hviezdy
mám celú knihu plnú tohoto