Prečo stále sneží, prečo stále prší, prečo je tak teplo, prečo je tak zima, prečo je Valentín, prečo sú voľby, prečo sa pýtam, prečo sa furt sťažujem?!
ale ten sneh už vytáča aj mňa. Na horách nech si sneží koľko chceš, ale v meste to je úplne na prd. Sa to šmýka, človek sa tým musí stále brodiť, celý je mokrý a furt je tá nechutná kosa. Sa už tak teším na jar, až to pekné nieje.
nwm dpc ani ja uz to nechcem nech uz je JAR aj ked zas dojdu komare a sme v pi** ale furt lepsie ako toto ..@Mielikki no nwm mne sa klzaju vsetky boty a urcite nenosim opatky
mna nesere totto ale to ked po vyucovani ucitelka povie jha som este neskoncila .....a mam celu prestafku v piči ... jhaj a k teme preco snezi ..hm ... čjwm este je zima nee?
@Scenebaby , my mame taku Bio a Geo tetu ktora nestiha aboslutne prebrat ucivo, a tak nam bere kazdu jednu hodinu co nam odpadne alebo mame zastupovanu aby to s nami dobrala xD
boha..neznasam ked sa ludia takto stazuju..teraz kazdy frfle, ze nechce mat zimu, ale leto a jar...a ked bude zase leto - horucavy..kazdy zase bude pindat, ze chce radsej uz jesen alebo zimu..lebo tie horucavy sa nedaju vydrzat...je take rocne obdobie ake je..a hotovo...nie je sa kam ponahlat...jar pride...pride aj leto...tak co riesis??..aspon sa mas na co tesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale ten sneh už vytáča aj mňa. Na horách nech si sneží koľko chceš, ale v meste to je úplne na prd. Sa to šmýka, človek sa tým musí stále brodiť, celý je mokrý a furt je tá nechutná kosa. Sa už tak teším na jar, až to pekné nieje.
na jar sa budete sťažovať na dážď a blato a maturity
v lete na uzatváranie známok (ja na nechutné teplo a komáre)
na jeseň na začiatok šk. roka a dážď
v zime... a sme na začiatku
(ráve som si uvedomila, že jar a jeseň sa spájajú s predložkou na a leto so zimou s v... slovensky učiaci sa cudzinci sa potešia
On vie všetko..