@filipkoo nejaky rok sa o to snazim. ale na toto fakt neviem odpovedat. mozno viem posudit, kto programuje lepsie/horsie ako ja ale to je tak asi vsetko..
@buli23111 Ano. Existuje niekto, kto vie dobre programovat
@filipkoo Tak drzim palce. Skusil si uz nieco naprogramovat? Nie, ja nie som v brne. Len.. medzi technikov a netechnikov je vcelku rozdiel, co viem. Vyber si pre seba dobre.
Skúšal som, teda ak sa to dá nazvať programovanie. Teda, naposledy som to aj dejovo dokončil, len je to v scratchi. Nič úžasné, ale v škole som dostal malý obdiv.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
stale sa tym chces zivit?
A ja hej, ešte ma to stále fascinuje a chystám sa na programatorstvo do brna. Neviem o tom detajly, je to len taká hypotéza... ty tam nechodíš?
@filipkoo Tak drzim palce. Skusil si uz nieco naprogramovat? Nie, ja nie som v brne. Len.. medzi technikov a netechnikov je vcelku rozdiel, co viem. Vyber si pre seba dobre.
Skúšal som, teda ak sa to dá nazvať programovanie. Teda, naposledy som to aj dejovo dokončil, len je to v scratchi. Nič úžasné, ale v škole som dostal malý obdiv.
» scratch.mit.edu/projects/Talker...