@luc.ka ja som to riešila tak, že som si otvorila Google mapy a napísala som si na papier presnú cestu, ako sa tam dostať zo Sudbahnhofu, je to tak do polhodiny električkou plus peši. Neviem ti nejak bližšie povedať, lebo tam v okolí, pokiaľ viem, nie je žiaden turistický záchytný bod. Len je to zastrčené medzi domami, tak to nevyzerá až tak dobre, ako napríklad na tej fotke, čo som sem dala. Ale ešte aj chodník tam je vydutý
hned pri stanici - belveder... v meste - albertina... na námestí - dom sv. stefana (stephansdom)... dlhá ulica s obchodmi a kokotinami - mariahilferstrasse... ďalej v meste - budova parlamentu, radnica, divadlo... potom rôzne múzeá, ale je to nuda podla mňa... ale mne sa vieden nepáči takže viac si ani nepamatám, aj keď sme tam boli xy krát.. niekto komu sa páči môže mať iný názor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
naturhistorisches museum wien - presný názov , sem sa oplatí ísť je to tam krásne
Hrobka Márie Térezie može byť zaujímavá, ale my sme tam nešli lebo nikto nechcel ísť (ach)
@anzu ježííííš... to som už toľkokrát chcela vidieť... a furt na to zabudnem, keď tam idem a kde to je vlastne?
ou no vzhľadom na to, ako dopadla väčšina našich výletov do viedne... tam pôjdem asi jedine autom