Tak my sme si dali prechádzku z hl.stanice do centra mesta, komu sa chce platiť za MHD, berte mapu, teda ja som popri hľadaní cesty bavila, uvidíš kopu pekných budov etc. dostaneš sa do centra, bežte pokukať obchody, nikto nevraví, že musíte nakupovať. Kúpte si nejak ovocnú dreň, zmrzku keď nemáte peniaze stačí vybaliť rožky z domu a sadnite si do parku, pohybuje sa tam oveľa viac pekných a štýlových ľudí.
Obehajte výstavy ak tam nejakú sú, pozri aké je tam vstupné, alebo či tam nie sú nejaké akcie v meste akurát, počúvajte pouličných hudobníkov, berte papier a ceruzku, sadnite si na obrubník a skicujte, vstrebávajte atmosféru.
@nepodstatne nebola som tam este lebo maju iba dva dni tyzdenne otvorene a vzdy tie dni ked tam idem akurat nie
Ale z fotiek to vyzera super a urcite tam pojdem a vstupne dospely tusim 2€ tak studentske bude menej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Obehajte výstavy ak tam nejakú sú, pozri aké je tam vstupné, alebo či tam nie sú nejaké akcie v meste akurát, počúvajte pouličných hudobníkov, berte papier a ceruzku, sadnite si na obrubník a skicujte, vstrebávajte atmosféru.
Ale z fotiek to vyzera super a urcite tam pojdem a vstupne dospely tusim 2€ tak studentske bude menej