...Viem že tu bolo už vela krat niečo podobne, ale stalo sa vam už že ste spali, snival sa vam sen, a v tom sne ste sa "prebudil
..mne sa to raz stalo, ...TO bolo tak nechutne divne 3x som sa zobudil, a až na ten treti krat som uz bol naozaj v "realite"...a bol to dost hororovy sen, človek sa normalne potom boji, že ČO ak sa mi raz nepodari zobudit?! :/
ved aj ja som vtedy vedel ze to je sen a som sa chcel zobudit, ale ani za tu p*cu sa mi to nedalo vzdy ked som si myslel ze som uz vonku, to bol zas len sen a dokola...normalne mi zle bolo potom ked som sa naozaj zobudil...aj to chvilu trvalo kym som si bol 100%ne isty ze uz SOM naozaj ...
stalosa mi to viackrat ale raz to boloo uplne hrozne. bola som v polospanku (proste dlllho som nespala a len som si na chivlku lahla na gauc) a chcela som otvorit oci, tak som ich otvoprila, sadla si, a uvedomila si ze to len v tom sne a naozaj nie, proste strasne som chcela vstat ale neslo mi to. vtedy som sa toho normalne bala
Tomu sa hovory bdely sen. Sen v ktorom si mozes robyt co sa ty zachce. Netreba sa toho bat taku prilezitost treba vyuzit. Uvedomenie si sameho seba vo sne sa da lahko naucit a potom to mozes pouzit pre svoj prospech
tomu sa hovori lucidny sen ked si uvedomsis ze si vo sne..ja sa to prave ucim ovladat ale zatial nic..prvy den no..akurad ze som mal pocit ze som sa prepadol do postele a ma dlavilo..nemohol som sa hybat,jedine co som zmohol si na prste vystrcit prostrednik a vycarovat usmev na tvari oloo
No mne sa často sníva, že mi vypadávajú zuby a keď sa ráno zobudím, tak pre istotu kontrolujem. A teraz si predstavte, že sa vám sníva ako sa vám sníva, že vám tie zuby vypadli. Akože sa "zobudíte", kontrola = všetko OK a naraz vám tie zuby začnú akože fakt vypadávať zobudila som sa s plačom a celým poslintaným vankúšom
Nazýva sa to bdelý, vedoý sen, lucidné snívanie...ide o to, že vaše telo spí, ale myseľ je pri vedomí a môžte vedome zasahovať do deja vášho sna. Podľa mňa je to niečo úžasné, ale už dlho som takýto sen enmala...ak chcete taký sen zažiť, hodte si do googlu metody lucidneho snivania, alebo niečo podobne...existuje mnoho metod na dosiahnutie tychto snov a skutočne zaberajú
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov