@margera nehadz vsetkych do jedneho vreca ...... neodsudzujem nijaky styl ...no az na metal ....to bezduche mlatenie do nastrojov a bezduchy text vacsinou o nicom mi naozaj nic nedava .... ale inac popocuvam kazdy song z hoc akeho stylu co sa mi paci ...alebo mi nieco da .....
@strommen2428 ty preštate embrium ved metal je v tomto obdobi najumeleckejsia hduba na scene na rozdiel od popu a hiphopu postavenych na max 3 akordoch
@madnesshouse nemusis ma urazat .... prestate embrium si tak akurat ty .... kludne si maj mastnu ofinu ....nos jedno tricko cely tyzden ,....atd ....ja som len povedal ze proste to nemusim
@krampus ja sa bavím na celej tejto debate (alebo dať sem dačo, čo má primitívny už len názov a rozprávať o nejakom melodickom kove akoby to bol prinajmenšom goregrind je tiež vtipné)
@madnesshouse ....najprv trochu dospej , vyzri ...a tak sa mozes vyjadrovat k mojej osobe ok ? ..... metal je styl pre ludi na nizkej urovni myslenia ....a pivne pupky ...... ale sak aj luza sa musi dajak bavit ...jasne chapem
nie som ziadna fanusicka metalu (vobec ho nepocuvam , ale keby som si mala vybrat z tych 2 skladieb, co si tam hodil, radsej budem pocuvat ten metal....na Enyu musis mas proste naladu (teda aspon u mna)....akoze, aj na metal musim mat fasa dobru naladu ale ten uvod sa mi strasne pacil.....zboznujem gitaru (v hociakom ponati), a ked tam su este aj bicie (aj ked take slabsie ako tu) mne to staci.....a myslim, ze ty si pisal, ze pocuvas hociake styly...
@38 ak sa nemýlim, tak AC/DC je hard rock. A medzi hard rockom a heavy metalom sú minimálne rozdiely, ak nejaké vôbec sú, takže mi príde celý ten komentár dosť vtipný
@margera príliš hlasné výšky, príliš tiché basy, inak na to že je to "hiphop" kupodivu nezvyklo dobré, asi preto že tam z toho hiphopu našťastie veľa nie je
@strommen2428 metal je podla teba picovina, ale Metallica predala viac albumov nez vacsina popovych sraciek.. zvlastne, ze je taka picovina pre ludi na nizkej urovni myslenia taka uspesna...
@tommyhot neni to zvlastne , len to dokazuje kolko pivnych pupkov beha po svete ..zato sa im hovorí "masa" .....ale mas pravdu Metallica je jednou z mala uznavanych skupin aj medzi ludmi ktorí metal nemajú radi ....
@mayben možno keby som niekoho videla naživo to tancovať ale že FAKT poriadne a nejaku zaujimavu choreografiu s rozlicnymi prvkami,tak by som tvrdila ine. zatial ma este nikto nepresvedcil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
a ty si skús pozrieť toto:
@margera ty asi v zivote nepocul normalny metal
a potom popocuvaj toto jacanie ......
tak sa mozeme o dacom bavit .....
Toto je najlepsi hip hop vsetkych cias.
ale inak sa do nikoho nenavážam, ja sa len bránim
@madnesshouse ....najprv trochu dospej , vyzri ...a tak sa mozes vyjadrovat k mojej osobe ok ? ..... metal je styl pre ludi na nizkej urovni myslenia ....a pivne pupky ...... ale sak aj luza sa musi dajak bavit ...jasne chapem
nie som ziadna fanusicka metalu (vobec ho nepocuvam , ale keby som si mala vybrat z tych 2 skladieb, co si tam hodil, radsej budem pocuvat ten metal....na Enyu musis mas proste naladu (teda aspon u mna)....akoze, aj na metal musim mat fasa dobru naladu ale ten uvod sa mi strasne pacil.....zboznujem gitaru (v hociakom ponati), a ked tam su este aj bicie (aj ked take slabsie ako tu) mne to staci.....a myslim, ze ty si pisal, ze pocuvas hociake styly...
a zasa a stale... nezáleží na štýle ale danom interpretovi!!