Keby ste vedeli že práve umierate na niečo, napr. na nejakú vážnu chorobu, rakovinu, leukémiu a pod... čo by ste robili? Všetko by ste povedali hneď svojmu okoliu, rodine? Mlčali by ste? Celkovo ako by ste sa zachovali? A už aj keby o tom vaša rodina vede
Nejaká ľútosť by nemala zmysel Asi by som sa skôr tváril bezstarostne s vyhliadkou, že už to budem mať za sebou a reinkarnujem sa možno aj za niečo lepšie
Nemlčal by som, aspoň nie pred rodinou a teda ani priateľmi. Ale snažil by som sa, aby to neovplyvnilo úplne moje bežné životné aktivity, pretože to čo robím pokladám za dôležité; neľutoval by som sa, ani by som nechcel, aby ma ľutovali ale žili okolo mňa ako dovtedy - toto som už prežil;
a robil by som čo môžem, aby som porazil tú chorobu, teda napr. aj modlil sa za to. Moje telo zomrie isto, takto by som len vedel, že kedy asi podľa lekárov. :letim:
no..nedávno som zistila, že väčší strach by som mala z toho, povedať to rodičom, ako zo smrti...
a určite by som sa neľutovala ani nič, milujem život, tak by som sa ho snažila žiť najviac naplno ako sa len dá...
ja by som to asi nepovedala nikomu, najradšej ani rodičom nie, lebo mama by začala vyplakávať už popredu.
užívala by som si všetko, ako by sa len dalo, rozflákala by som našetrené peniaze, a asi by som si trúfla na veci, na ktoré sa momentálne neodvážim.
rodičom by som to povedala určite žeby prestali po mne jebať za všetko.
vyjebala by som sa na školu, vybrala peniaze z vkladnej knižky a nežila by som nijako špeciálne, ale možno by som sa konečne naučila prežívať len prítomný okamih,
no tak akoze keby som mala nejaku vaznu chorobu, z ktorej sa dakedy uz dakto dostal, tak samozrejme, ze by som nezacala teraz kaslat na vsetko. normalne by som prisposobila svoj zivot tomu, ako sa citim, ako to zvladam a snazila sa dalej plnit si svoje sny a povedala by som to len ludom, ktori ma maju radi, cize nikomu. a ten, kto by sa to dozvedel z nejakeho zdroja, ze by ma napr videl u lekara, tak tym by som sa vyhybala oblukom, nechcem aby ma niekto lutoval. veci, ktore vznikaju z lutosti nie su prave.
veť hej zomreme tu čo sme všeci ale nebojte sa smrti mlady atd tu si užite všetko atam hore si prestavte že idete z autom alebo bes na 300 poschodie velky priestor vihradeni ma každy parkovisko zapakujete a konec a budete sa diva zhora nadol čo sa deje. viem očom pišem prežil som to
ja sa nebojim.
Nezamlčovala by som to, nemalo by to význam..ale nedovolila by som nikomu aby ma ľutoval. A ani ja by som sa neľutovala.
Snažila by som sa žiť ako doteraz, proste naplno. A ešte by som pridala vyskúšala by som všetko čo som ešte neskúsila, cestovala atď..
@n0win0u podľa toho čo som počul ale ten album už ozaj bude... že ten chuj sa rozhádal s Relapse. To je asi aj dôkaz toho že Relapse nejakokolo Necrophagistu nereaguje ako label.. a čaká kým vyprší zmluva čo s nimi má a tá vyprší v 2014..a potom rovno vydajú album
ja nikdy nikomu nic nehovorim a ked niekomu neico to uz je fakt ze zazrak ...takze by som spravila vsetko co som kedy chcela splnila si vsety sny uplne hocico aj vykradla banku a sla si uzivat ..skocila z leitadla uplne vsetko ..potom den predtym by som to povedala rodine a ostatnym a spokojne by som zomrela a bola by som stastna ze som konecne aspon ten napriklad mesiac zila jupiiii
minula by som všetky peniaze (keby som ich mala veľa, tak aby sa príbuzní netešili, že keď umriem, niečo zdedia ) a... žila by som ako normálne, kým by som neumrela a samozrejme, že by o tom vedeli... neviem, či by sa mi niečo také podarilo utajiť (keďže ja neutajím nič a každému vždy všetko vykeciam)
nasiel by som svojmu muzovi a dvom dcerkam mile dievca, ktore by sa o nich postaralo a tvaril by som sa, ze som ich opustil, aby sa netrapili a potom, ked by som sa z toho vyliecil tak by som to vsetko chcel napravit
snazila by som sa dokoncit veci, ktore mam rozrobene.. prerusila by som skolu a snazila sa prezit posledne chvile v pokoji, bez stresu a zhonu. povedala by som to ludom, aby som sa vyhla trapnym otazkam a nedorozumeniam.
viac ako pred mesiacom si lekári mysleli, že som nevyliečiteľne chorá a vtedy som si založila to pohrebné poistenie, ale po mesiaci v nemocnici múdre hlavy zistili, že predsa neumieram, tak zo mňa vybrali to zlé a teraz je všetko ok
Aj keby som to chcela povedať, nemala by som komu, pretože záujem u nás je "Hej, hej..."
Asi by som sa snažila vytvoriť niečo veľké, čo by sa dostalo do povedomia a ľudia by na mňa nezabudli.
Vyskúšala by som všetky šialenstvá bungee jumping atď...
Pootom by som povedala všetkým aká naozaj som a čo si o nich myslím, pripravila by som si ten naj pohreb ktorí by mal byť veselý a nakoniec šup do hrobu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a robil by som čo môžem, aby som porazil tú chorobu, teda napr. aj modlil sa za to. Moje telo zomrie isto, takto by som len vedel, že kedy asi podľa lekárov. :letim:
a určite by som sa neľutovala ani nič, milujem život, tak by som sa ho snažila žiť najviac naplno ako sa len dá...
kazdopadne umieram od narodenia a ked to pride, tak to pride. Nikto nemusi nic vediet.
užívala by som si všetko, ako by sa len dalo, rozflákala by som našetrené peniaze, a asi by som si trúfla na veci, na ktoré sa momentálne neodvážim.
nehovorila by som to nikomu, mozno iba po par tequilach, ale inak naco zbytocne.
len nechapem to, aky je rozdiel mat smrtelnu chorobu a nemat ju
vyjebala by som sa na školu, vybrala peniaze z vkladnej knižky a nežila by som nijako špeciálne, ale možno by som sa konečne naučila prežívať len prítomný okamih,
ja sa nebojim.
ja by som nemala silu sa tvarit pred okolim, ze som v pohode, ale podobne, neviem
Snažila by som sa žiť ako doteraz, proste naplno. A ešte by som pridala vyskúšala by som všetko čo som ešte neskúsila, cestovala atď..
/ale neviem inak/
a to ako minula by som všetky peniaze a užívala si život je riadna pičovina lebo by ste sa šli všetci liečiť aby ste neumreli .
Asi by som sa snažila vytvoriť niečo veľké, čo by sa dostalo do povedomia a ľudia by na mňa nezabudli.
a asi by som mala dosť strach a depky...
Pootom by som povedala všetkým aká naozaj som a čo si o nich myslím, pripravila by som si ten naj pohreb ktorí by mal byť veselý a nakoniec šup do hrobu