mal som obdobie asi 3 mesiacov kedy som to dennodenne hraval online na lichess.org a potom ma to nejak opustilo. Ale šachové streamy pozerám doteraz Odporúčam Chessbrah a GMHikaru ak to niekoho zaujíma
Jednu dobu na strednej ma to dost chytilo a aj som si z kniznice vypozicala knihu a ucila sa rozne otvorenia hier a darilo sa mi aspon porazat pocitac na easy urovni. Teraz som taky brainless tahac figurok.
Viem, priemerne, nie som žiadna veľká hlava. Ale baví ma porážať jedného týpka. Keď sa to dialo na ZŠ, myslela som si, že ma necháva milosrdne ako dospelý vyhrávať (čo asi aj robil). Keď sa to zopakovalo oveľa neskôr pri pive a videla som jeho "nadšenie", tak si myslím, že to len fakt nevie veľmi hrať (keďže platí prvá veta z tohto komentáru).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Skončila som posledná, so žiadnou výhrou. Takže tak.
A na to, ze moj drahy 4 hodiny denne pozera sachove videa, tak sa na mna vobec nic nenalepilo