talent mám ale nebol rozvíjaný.... teraz kreslím tak že to pochopím len ja.... proste kreslím to čo vidím ja... to mám asi z mojho minuloživotného autistického ja
ked sa sustredim, neponahlam sa a davam si zalezat, tak viem celkom slusne. Ak to chcem mat z krku, tak neviem. A neviem portrety, viem vsak strukturove a stavebne prvky.
A ja osobne sa radsej specializujem na komixovu grafiku, lebo tu viem aj pekne aj rychlo.
s istotou to povedať neviem, ale na strednej som vyštudovala propagačnú grafiku a jeden rok som študovala výtvarné umenie. ale už som sa dala na druhý smer umenia a tým je film!
@mia246 Nemôžem kliknúť ako áno V albume máš ešte dve fotky - jedna taká čarby barby keď sa ponáhľam (ja to volám očistné terapie kreslením) a potom jeden "portrét", ktorý tiež nie je dobrý (viď ruka a hlava)
Mne fakt ide LEN komixová technika a nejaké drobné výnimky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
A ja osobne sa radsej specializujem na komixovu grafiku, lebo tu viem aj pekne aj rychlo.
..kvak..
Mne fakt ide LEN komixová technika a nejaké drobné výnimky
^^
ale viem vyfarbovat
Sorry, ale lepšiu fotku nemám
Inák pekne
radšej píšem, ide mi to, nesťažujem sa
» www.birdz.sk/webka/mkamka/al...
pre porovnanie moj vytvor, original fotka je v tom istom albume -
otázka znie "vieš kresliť dobre?"