ak by sa mi podarilo chcela by som byt lekarka al. patologicka ....a v naj pripade co sa toho tyka by som scela pracovat v nemocnici v Yorkhill v Glasgowe kde su deti s nevyliecitelnymi chorobami.....ale tiez by som sa scela mozno venovat mode ale to je taka praca pomerne neosozna
keby som mala peniaze, nadanie na fyziku a matematiku, videla by som sa na katedre kozmológie v BA
avšak, stojím pevne nohami na zemi a preto by som sa najskôr videla na učiteľku (ale nie hneď po škole, o niečo neskôr) a tú dobu by som zatiaľ robila monotónne klasické práce v zahraničí, aby som prežila, len to nutné, ide mi hlavne o spoznávanie, získavanie duchovných poznatkov, ktoré samozrejme využijem, čiže to bude mať všetko jeden veľký význam, a potešiť sa novým prostredím, cestovanie number one ... ak nie učiteľka, tak netuším, lebo ako botanik sa nebudem vedieť uplatniť, možno ešte niečo so záhradníctvom ... alebo sa naseriem, a sadnem za pc ... pcpeople dnes všade potrebujú, stačí dáke certifikáty a trpezlivosť
no v podstate som zamestnaná,ale to len letáky roznášať to urcite sa tym živiť nechcem,no a ja som uvažovala nad tym ze si najdem bohateho muža a nemusim nič,ale ked uz mam niečo čo by ma bavilo tak psychologička
Zboznujem zvierata takze urcite chcem robit nieco s nimi Mam v plane vysku veterinu a pevne dufam ze mi to vide lebo si neviem predstavit nic co by som chcela robit viac ako liecit zvieratka
ja by som chcela pracovať vo výskume asi.. najnovšie mám ambíciu dostať sa jedného dňa do CERNu proste chcem byť niekde kde sa niečo deje a kde sú informácie o ktorých bežná populácia netuší..ešte by ma bavila NASA ale až taká chytrá nie som bohužiaľ .. hhh
Tak ked sa mi podaríspravit vysoku tak archeologom. To je pre mna fakt naj. Ked nie tak novinarom alebo si otvorim pohrebnu sluzbu uz mam aj meno- charon
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
keby som mala peniaze, nadanie na fyziku a matematiku, videla by som sa na katedre kozmológie v BA
avšak, stojím pevne nohami na zemi a preto by som sa najskôr videla na učiteľku (ale nie hneď po škole, o niečo neskôr) a tú dobu by som zatiaľ robila monotónne klasické práce v zahraničí, aby som prežila, len to nutné, ide mi hlavne o spoznávanie, získavanie duchovných poznatkov, ktoré samozrejme využijem, čiže to bude mať všetko jeden veľký význam, a potešiť sa novým prostredím, cestovanie number one ... ak nie učiteľka, tak netuším, lebo ako botanik sa nebudem vedieť uplatniť, možno ešte niečo so záhradníctvom ... alebo sa naseriem, a sadnem za pc ... pcpeople dnes všade potrebujú, stačí dáke certifikáty a trpezlivosť
A momentálne brigádujem v tescu, reštike, na Oravskom hrade, pre mesto,...
viem že je na to vysoká škola ale existuje aj stredná? Alebo sa musi isť na jazykovú ?...
dakujeem :o)