aj som to raz videl nazivo vo viedni, bol som s kamosom a ze "aha daky pochod daka parada, podme pozret co to je" a ked sme prisli blizsie, a kamos pochopil ze co to je tak zo slovami "pomoc, to su ti oni... pome prec... " sme odisli
@11 to mi pripomína kamarata ked sme si na zlatých požičali vodný bicykel on že ideme pozrieť nahačov a ked sme tam došli tak panika chaos "FUJ FUJ holý chlap FUUUJ otačaj otačaj"
@Tomas ja som nieco podobne zazil v Barcelone, a mal som z toho dobry pocit (hoci som "normalny"), ze ludia mozu hlasat bez problemov svoje "nazory"...na slovensku nieco nemozne...
ono je to aj symbol glbt komunity, no predovsetkym to bolo zo zaciatku myslene skor ako symbol mieru si myslim, vymysleli to ludia, ked uz vsetky biele holubice poodlietali....
a pre tych, co uz videli gaypride, tak xaxaaa, ja uz som videl aj gaya...
-Vlajka Mehera Babu, neviem čo to má predstavovať, mohol to ujo myslieť aj ako pacifizmus abo tak..
-Jevrejskaja Avtonomnaja Oblasť v Rusku
-Tahuantinsuyu teritórium (stará verzia btw, nová má biely pruh v strede)
ostatné nie sú až na pestrofarebnosť podobné vlajke o kerej je táto téma.. no a najpoužívanejšie a mne teda známe boli len dva významy a to LGBT hnutie a mieroví aktivisti, pacifisti etc.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
To ze to vies neznamena ze si... To ze poznam americku vlajku zo mna nerobi americana
aj som to raz videl nazivo vo viedni, bol som s kamosom a ze "aha daky pochod daka parada, podme pozret co to je" a ked sme prisli blizsie, a kamos pochopil ze co to je tak zo slovami "pomoc, to su ti oni... pome prec... " sme odisli
Ale po zhliadnutí ilustrácie samozrejme viem.
no kedze sa vola duhova podla mna predtavuje duhu xD
@12 som rozmyslal kdo chodieva na zlate a az potom kuknem na jej nick...
a pre tych, co uz videli gaypride, tak xaxaaa, ja uz som videl aj gaya...
-International Co-Op Alliance ( » en.wikipedia.org/wiki/Internatio... )
-Pacifizmus / mierové hnutie
-LGBT hnutie (takých je tam viac)
-Vlajka Mehera Babu, neviem čo to má predstavovať, mohol to ujo myslieť aj ako pacifizmus abo tak..
-Jevrejskaja Avtonomnaja Oblasť v Rusku
-Tahuantinsuyu teritórium (stará verzia btw, nová má biely pruh v strede)
ostatné nie sú až na pestrofarebnosť podobné vlajke o kerej je táto téma.. no a najpoužívanejšie a mne teda známe boli len dva významy a to LGBT hnutie a mieroví aktivisti, pacifisti etc.