Ahojte nechcem útočiť na opačné pohlavie no nemám istotu v tom ,čo chcete...
Začnete riešiť vzťah s osobou, v ktorom vidíte určitú perspektívu....chápem...len ma zaujíma čo očakávate od potenciálnej partnerky... ako ma reagovať na vaše nevysve
nemyslím si, že je to o strachu z nepochopenia.... Niekedy, mám taký pocit, že sa vám páči, ak je niečo nedopovedané...a vy máte voľné pole pôsobnosti... bez závezkov...a len tak mimochodom nás máte namotané na vašom prste-ľahko sa môže stať, ža ublížite...ale ved´ čo?! na ničom sme sa nedohodli...však?!?!!
No s Dušandovím názorom súhlasím úplne!!čo sa týka komunikácie...tak ako tvrdil Bejkn-Idoly trhu, nedoststočná medziľudská komunikácia...Jednoducho...ak vám na niekom záleží, chcete a usilujete sa s danou osobou porozprávať...a hotovo!!! či už ide o závezný alebo nezávezný vzťah...
a Izdo- ak máš vzťah, tak s človekom, ktorého ľúbiš,tam teda o obmedzeniach ťažko hovoriť...hm?!
No tieto slová asi budú znieť tvrdo, ale nejaká pravda na nich je. Práve dnes sme sa rozprávali a túto tému ja, môj bratranec, sesternica, krstná a moja mama. Jednoducho, ako si udržať kvalitný vzťah. Moja mama a moja krstná povedali, že dôležité na vzťahu je, mať kvalitný sexuálny život. že dôležité je mužovi dať v posteli to pravé a bude vám tolerovať aj niektoré chyby. Že vraj už moja babka sa tohto pravidla držala. Môjmu dedovi vždy ponúkla všetko čo vedela a bol spokojný. Ak už to nedostal, už mal problémy v práci atď. Už mal zlú náladu a tú náladu si vylieval na rodine. Aj moja sesternica, ktorá je už dva roky vydatá, to vedela dokázať. Že tie najväčšie konflikty je nakoniec vždy najlepšie vyriešiť v posteli. Najprv sa mi to zdalo ako blbosť, ale potom som si uvedomil že na tom nejaká pravda asi je. Už starý ľudia vždy rozprávali, že ku**y majú šťastie. Že také ženy si vždy vedeli odchytiť tých najlepších mužov, pretože si ich ľahko obmotali okolo prstu. Ako príklad môžem uviesť môjho kamaráta, ináč veľmi milý človek. Má priateľku ktorá je hlúpa, nevtipná, drzá a určite môj kamarát nieje jediný s ktorým spí. Ale jedno viem, že je nenormálne dobrá v posteli. Nech hovoríme čo chceme, on ju vždy bude chrániť a rozprávať o tom ako ju veľmi miluje. Tak asi naozaj na tom niečo bude. Dajte chlapcom kvalitný sex a budú vás milovať a chrániť aj pred samotným diablom.
fú....! fajn!.) skutočne, máš pravdu, mám overené teda nie ja ale proste poznám to...s tými k....i máš pravdu!
Ale ak si s partnerkou nemáš čo povedať...?darmo, že je úšasná v posteli...ak ťa napĺňa len fyzický a duševne nie.. ? tak je možné byť v takom vzťahu SKUTOČNE šťastný...?
Z časti máš pravdu ty a z časti ja. Tá láska je určite dôležitá. Ja som len rozprával o systéme s ktorým si žena vie veľmi ľahko omotať muža o prst. Som toho svedkom každý deň. A ešte niečo. Taká impotencia vie poriadne zničiť vzťah. Ver mi, je to častá príčina rozvodov.
ked´ si žena vie ,omotať, muža okolo prsta tkýmto nenáročným spôsobom...tak potom sú všetké ženy skutočné čarodejnice...a muži sú slabí...ked´ si ich takým lacným spôsobom vedia..ženy " získať...
každá žena má rovnaké pohlavné orgány a sekundárne pohlavné znaky...tak prečo sa potom trápite výberom tej ,pravej,.... ?
Nenáročný spôsob? To že každá žena má rovnaké pohlavné orgány, ešte neznamená, že každá je rovnako dobrá aj v posteli. Moja posledná sexovala takým spôsobom, že rozkročila nohy a to bolo všetko. Bola nesmierne nudná a ani sa mi to s ňou nejak robiť nechcelo. Ja tu už len celý čas krkolomne vysvetľujem to, že samozrejme je dôležité aby to bola tá pravá. Niekto s kým si dobre rozumiem. Ja osobne hľadám v ženách inteligenciu (neznášam hlúposť a naivitu). Ale toto sú fakty, že ak sexuálni život neklape tak aj celkom dobrý vzťah sa môže rozbiť. A na druhej strane, ak je všetko v posteli OK, tak aj nejaké nezhody sa môžu ľahko dať do poriadku. A toto nehovorím len ja, ale hlavne staršie a skúsenejšie ženy. Samozrejme keď si zo ženou nerozumiem, tak to môže byť aj bohyňa v posteli. Aj tak to skončí. Ale ako príklad ti môžem uviesť môjho kamaráta ktorý v piatok sa už tešil ako bude mať prázdny byt...a jeho priateľka mu vyhlásila že je unavená a že jej sa nechce. On samozrejme jej to toleroval, veď ju ľúbi, no napriek tomu mal celí večer pokazenú náladu.
mnoho mužov však aj počas zrelého veku(od 40 hóre) dávajú prednosť sexu s novou ženou...a rodina ide bokom...tak prepáč...ale tomuto skutočne ne-ro-zu-miem!!! vtedy by fyzická slasť mala ísť bokom....podstatné hodnoty nad takúto ,,hodnotu" však nestačia...
Tak toto určite áno. Aj ja považujem takýchto ľudí za riadne svine. Ja som len reagoval na otázku: Viete čo chcete? A sex je jedna zo základných vecí ktorú by netrebalo zanedbať. Len teraz ma prosím nepovažuj za nejakého nadržanca. Som úplne normálny človek ktorý dokáže nesmierne milovať.
ja som si nasla chalana aby som zabudla na toho co bol predtym naozaj som ho lubila ale on si nasiel inu stale ho lubim a neviem nanho zabudnut a uz to trva rok co je dost dlha doba nechcem tomuto chalanovi ublizit a chcem aby som s nim bola stastna ale ako ked stale pri nom myslim na toho druheho da sa toho dako zbavit? nenavidim sa za to. ma vobec zmysel si s mojim novym objavom nieco zacinat?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
par veci...
sex
pochopenie
kamaratov, akych chce a do ktorych mu zena nekeca
urcity druh spriaznenosti
všétko by bolo lahšie, keby ste sa nebáli komunikovať... /podľa mňa.. /
mozno sa bojime, ze nas ten druhy nepochopi...
to P3tula:
este som nemal frajerku, ktora by neziarlila na moje kamaratky...
to, ze muzi maju radi nazavazne vztahy, nic ich neobmedzuje a pod...
A obcas sa mi zda, ze ani niektore zeny nevedia, co chcu.
No s Dušandovím názorom súhlasím úplne!!čo sa týka komunikácie...tak ako tvrdil Bejkn-Idoly trhu, nedoststočná medziľudská komunikácia...Jednoducho...ak vám na niekom záleží, chcete a usilujete sa s danou osobou porozprávať...a hotovo!!! či už ide o závezný alebo nezávezný vzťah...
a Izdo- ak máš vzťah, tak s človekom, ktorého ľúbiš,tam teda o obmedzeniach ťažko hovoriť...hm?!
ja myslim take tie drobne nezmysly, z ktorych neskor vziknu zbytocne velke problemy...
priklad...
jeden ma viac miesta v kupelni ako ten druhy...
pohadaju sa a zacnu si vyhadzovat na oci uplne vsetko co im vadi a na co si spomenu...
a hned je tu velky problem
Ale ak si s partnerkou nemáš čo povedať...?darmo, že je úšasná v posteli...ak ťa napĺňa len fyzický a duševne nie.. ? tak je možné byť v takom vzťahu SKUTOČNE šťastný...?
každá žena má rovnaké pohlavné orgány a sekundárne pohlavné znaky...tak prečo sa potom trápite výberom tej ,pravej,.... ?
Ja chápem a rozumiem tomu čo si chcel povedať..
mnoho mužov však aj počas zrelého veku(od 40 hóre) dávajú prednosť sexu s novou ženou...a rodina ide bokom...tak prepáč...ale tomuto skutočne ne-ro-zu-miem!!! vtedy by fyzická slasť mala ísť bokom....podstatné hodnoty nad takúto ,,hodnotu" však nestačia...
no a už mi nemusíš vysvetľovať:ň ved´ je to normálne, že sa z vás nevieme vysomáriť...(ale prečo? nič som nepísala... !
No tak chod´ a miluj(nie pomiluj laždého, kto si to zaslúži pekný dník milujúca Tamvtme...aká som ja poetická....
Dialóg:Tamvtme verzus Drag-on
Ale nachala som ti odkaz no Tému ,láska,
Ps:budem čakať na tvoj serioźny plán