Ja milujem hudobny styl ska nadovsetko. Je to nieco...pekne, mile a hlavne vesele. Len mam taky zvlastny pocit, ze to zacina byt "trendy" a dost ma to vytaca. Napr moje spoluziacky si posielaju do mobilu ku samemu hip-hopu ska a vobec nevedia co je to za
Mne sa páči viac to ska robotnícke z Británie...také to uhladené až strohé.. rocksteady alebo to jamajské až tak nemusím,ale jasne ska mám rada,pretože to je podla mna tá najveselšia hudba na svete...
no šak o to v SKA ide, že je to taká uvolnená hudba, nikto sa ničím netrápi, pohodička...šak na Jamajke vzniklo SKA z uvolnenej atmosféry po oslobodení od Velkej Británie, tak o cem?
Ja som radsej na hip-hop ale aj dobre Reggae si vypocujem hlavne bob marley ale ska velmi nepoznam.
z Wikipedie :
Ska je hudobný žáner, ktorý sa vyvinul koncom päťdesiatych rokov na Jamajke a je považovaný za predchodcu Rocksteady a Reggae hudby. Má typický kolísavý rytmus, je však rýchlejšie ako reggae a často sa mieša s punkom či jazzom.
Ja SKA pocuvam uz vela rokov a je to najlepsi hudobny a zivotny styl.SKA ludia su vesely mierumilovny ,skratka super. A su aj narocnejsie skladby nie len parakordove ci ako to bolo vysie uvedene, tiez ma stve ze ludia co sa tomu nerozumeju ,a sa hned hlasie ku SKA.
Ja osobne počúvam už roky reggae, ale sem tam si vypočujem aj nejake to ska... Ale zato, že tym ska nežijem tak ho nemôžem ani počúvať? To je čo za hlúposť...
ska je perfektna hudba. na koncertoch je naozaj uuzasna atmosfera ale aj bezne to pocuvam. dokazem sa odviazat, naozaj nemysliet na problemy. mne tiez lezie na nervy to ze ska je teraz skor trend ako hudba. ale to zas prejde a bude nieco ine tak na to kaslem. najlepsie ska je podla mna to starsie hlavne. to si vypocujem najradsej.
Poznam skupinu skupinu Kolovrat a oni hraju prevazne rock ale par pesniciek maju ska. Paradoxom je ze kolovrat su neonazi kapela a ska sa od NS distancuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
No jasné,že poznáme ska
a ďalej neviem a a ni ma to netrapi
Suhlas zo 7
nebavi ma to.....
Až na pár svetlých výnimiek..
Jednoduchá pár akordová hudba , pár tónov na saxíku a jupí hej sme šťastní že slniečko svieti..
z Wikipedie :
Ska je hudobný žáner, ktorý sa vyvinul koncom päťdesiatych rokov na Jamajke a je považovaný za predchodcu Rocksteady a Reggae hudby. Má typický kolísavý rytmus, je však rýchlejšie ako reggae a často sa mieša s punkom či jazzom.
» sk.wikipedia.org/wiki/Ska...