uz dlhsiu dobu mam ulozene tieto videa po ktore som sa dneska nadohou dostal...tu mate zivy priklad toho co sposobuje ludom ktory hravaju counter strike stoji to za to si to pozriet
ja hrajem niekolko dlhych rokov, ale take sa mi nikdy nestalo a to som bol dost ze zavyslak, teraz akurat niekedy na PSP zamanim, inak na PC uz ani nestiham, aj ked minimalne SPORE by to chcelo
to nie je príklad toho čo sa ti môže stať ak budeš hrať počítačové hry ale príklad absolútnej demencie rozmaznaných nemeckých fafrnkov čo nevedia čo od dobroty...
Minule bola u mňa kamarátka a mala som na izbe otvorené dvere... Odvtedy má traumu z môjho brata, lebo kým vedľa vo svojej izbe hral Counter Strike alebo niečo podobné, ozývali sa odtiaľ nečakané výkriky typu "Do riti!" a podobne
@9 som prekvapeny ze trauma z takych vyrazov.. ludia uz v dnesnej dobe nadavaju celkom priordzene a ked sa im nieco nedari, tak nadavka sem tam ujde..
a tu co si spominala je celkom mierna..
napadlo mi, ze kebyze si povedzme robi domacu ulohu.. a nedari sa nieco vyratat tiez by si mozno zanadaval.. takze to nie je problem hier ako takych ale toho ze clovek tuzi vyhrat a vadi mu ak sa nedari..
>>k videam.. ide o chalanov ktory su do toho az prilis zazraty a prezivaju to.
stavil by som sa ze su rozmaznani a vzdy vsetko mali, takze si nic nevazia..
@8 nedaval by som za vinu rozmaznavanie...bol som hracom cs-ka a viem ake nervy to dokaze cloveku spravit...toto su skor podla mna take extremy pri ktorych to hraci moc prezivaju...
Ja som to bral ako výzvu. Keď ma porazili tak som hľadal chybu a rozmýšľal ako to vylepšiť. Niektorý to neriešia - proste to len tak nechajú a niektorý sa s prehrou nezmieria.
No aj mne sa stalo, že som sa z cska naštval, ale bolo to zaujímavé skúmať vlastné reakcie, pocity, skúšať čo to so mnou urobí keď sa uplne z cska naseriem, som sa to snažil vyskúmať nejako. A bolo to zábavnejšie ako to celé hranie cska. Pozerať sa na seba kritickým nezaujatým pohľadom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja hrajem niekolko dlhych rokov, ale take sa mi nikdy nestalo a to som bol dost ze zavyslak, teraz akurat niekedy na PSP zamanim, inak na PC uz ani nestiham, aj ked minimalne SPORE by to chcelo
@9 som prekvapeny ze trauma z takych vyrazov.. ludia uz v dnesnej dobe nadavaju celkom priordzene a ked sa im nieco nedari, tak nadavka sem tam ujde..
a tu co si spominala je celkom mierna..
napadlo mi, ze kebyze si povedzme robi domacu ulohu.. a nedari sa nieco vyratat tiez by si mozno zanadaval.. takze to nie je problem hier ako takych ale toho ze clovek tuzi vyhrat a vadi mu ak sa nedari..
>>k videam.. ide o chalanov ktory su do toho az prilis zazraty a prezivaju to.
stavil by som sa ze su rozmaznani a vzdy vsetko mali, takze si nic nevazia..
inak by to nerozbijali..
Ale pri bratovi už teta tvrdila že keď hrá u nich nejakú akčnú hru, tak sa bojí že jej rozbije klávesnicu a vydupe dieru do zeme