no asi si to budem musieť pozrieť, snáď mi už konečne niekto vysvetlí, kde tie komerčné lietadlá berú tie nádrže, či im to tam montujú už priamo židovskí výrobcovia alebo či majú zlí tajní židia svoje vlastné lietadlá a keď hej, prečo ich na flightradare vidím ako komerčné linky a vôbec, že ako je možné, že sa to celé tak skvele ututláva a tak
ako je možné, že sa to celé ututláva? dobrá otázka. pochybujem, že my (hlúpi) obyčajní ľudia sa to dozvieme. podľa mňa majú veľmi dobre premyslené plány ako si nahrabať čo najviac prachov a koho (nás) najviac ojebať. verte si aj v morské hovno, ale nežijeme v lásky kotnej krajine a v ružovom svete, kde každý hovorí pravdu a nikto nechce nikoho ovládať. vole
@midnight nevylucuju to ziadne. oni len nechapu, ze ta ciara, co zanechavaju stihacky, je kondenzovana para. a nejak automaticky svojim sedlackym rozumom usudili, ze to su chemikalie, ktore nam vymyvaju mozgy ci co
@antifunebracka pls pozri si to.......to nieje o tých čiarach ktoré tam ostávajú maximálne hodinu ale o tých čo sú tam celý deň ty píčo... a o 60 násobnom obsahu hliníka všade (pôda, ľudské vlasi..)
ze som take ciary, co ostavaju cely den, nikdy nevidel... je to jedna z najprimitivnejsich konspiracnych teorii, na nej sa v skole dokazuje ich naivnost ci ty akoze veris, ze niekde v hustych lesoch su obrovske tovarne, kde sa vyrabaju tieto zluceniny, ktore potom zlomyselni piloti diabolsky chechtajuc sa rozprasuju po celom svete?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@funday si neumývaj zuby....
@kachie šiltovkový Marek, pamätáš?