viem, centrálny plexus je neexistujúci výraz ktorý nejako vznikol v tvojej hlave, pravdepodobne zmiešaním existujúceho výrazu "solárny plexus", a čohokoľvek na čo si v danom momente práve myslel.
zahlasujem, a overím si to na googli, a zisťujem že mám pravdu, keď si dáš vyhľadať "centrálny plexus" (aj s tými úvodzovkami, čiže presnú frázu), nájde ti to na celom celučičkom internete dva odkazy - jeden vedie na toto fórum, a druhý vedie na titulku birdzu kde sa momentálne nadpis tvojho fóra vyskytuje v pravom paneli.
Je to zakladny prvok nasej pracovnej organizacie. Udrzuje nam jednotne vedomie , prepaja nase mozgove implantaty medzi sebou do orbrovskej siete, ako je to u vas napriklad internet.
Pocujeme myslienky jeden druheho a to nam umoznuje efektivne pracovat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
viem, centrálny plexus je neexistujúci výraz ktorý nejako vznikol v tvojej hlave, pravdepodobne zmiešaním existujúceho výrazu "solárny plexus", a čohokoľvek na čo si v danom momente práve myslel.
zahlasujem, a overím si to na googli, a zisťujem že mám pravdu, keď si dáš vyhľadať "centrálny plexus" (aj s tými úvodzovkami, čiže presnú frázu), nájde ti to na celom celučičkom internete dva odkazy - jeden vedie na toto fórum, a druhý vedie na titulku birdzu kde sa momentálne nadpis tvojho fóra vyskytuje v pravom paneli.
spokojne odchádzam s vedomím že som sa nemýlil.
@midnight toto je centralny plexus !
Ty si strasny magor... uz pol roka sem chodim pripravit ludstvo na asimilaciu a ty si si stale nenastudoval zaklady borgskej technologie !
Hanbi sa !
Pocujeme myslienky jeden druheho a to nam umoznuje efektivne pracovat.
Vstupy do centralneho plexusu su kortikalne uzly.
Pocas asimilacie kazdy z vas jeden dostane.