Ja sa úprimne priznám, že to neviem. Viem ako sa ťahá figúrkami, ale to je tak všetko, mat nedám. Neviem to proste odhadnúť x ťahov dopredu.. Šach som vyhrala raz a to na bráškovom mobile - úroveň sa volala "Monkey", robila náhodné ťahy a ja som ju porazila asi až keď som jej vyhodila polku figúriek a šachovnica vyzerala prázdnejšie a jednoduchšie
a ja so mhrala so spoluziakom, velkym majstrom, btw mala so masi pol litra vina v sebe uz medzicasom, a ja hram tak, ze premyslam maxmalne jedne tah do predu a on chudak pol hodinu nevedel prist na to, aku mam taktiku a ja som hybala co bolo poruke momentalen
Áno, a celkom sa mi darilo. Ale odkedy som čítala knihu o šachu, čo som dúfala, že mi pomôže, nevyhrala som ani jednu partiu, a pekne ma to štve. Tiež to nemám s kým hrávať, tak hrám na nete alebo v poslednom čase v mobile, keď nemôžem zaspať. To premýšľanie ma drasticky unaví a do pár minút spím.
@ssnehulienka teraz sa idem divat film ok pojdem bez rozohrania ked pridem budes tu tak ideme na to zatial si daj jogu a posilny svojho ducha zapal vodnu sviecky a medituj ja tu budem este dnes naisto a ked tu budes aj ty tak pažime
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a je ot dost velky rozdiel.. v sachu pouzivas vsetky figurky
..kvak..
Aj tak zamnou stalo 10ludi co mi radili cize sme hrali 11 proti jednemu
@mm47 ved si mi to rozpraval x krat
ked sme boli pred dvoma tyzdnami an chate
a ja so mhrala so spoluziakom, velkym majstrom, btw mala so masi pol litra vina v sebe uz medzicasom, a ja hram tak, ze premyslam maxmalne jedne tah do predu a on chudak pol hodinu nevedel prist na to, aku mam taktiku a ja som hybala co bolo poruke momentalen
..kvak..
ved som tu, nevidno ma?!
neskusaj sa rozohravat, moja sachisticka uroven je miernepovedane v prdeli..
..kvak..
no ty si mi cicík, tak film hej.. takto ma ojebkať. och
skor ked uz tak vodnu fajku ale v poriadku..
no snad tu este budem, vies co napis mi ts a das mi skype, a potom mi napsi rovno na skype ked prides...
dalej uz nepokracuj v tom co budeme robit
vodna fajka ? aky mas do nej tabak cibula alebo gazdovska slaninka ?
..kvak..
ved.. neber ma za slovicka ci?
wtf? tabak gazdovska slaninka?
kvak? ňoch!
za slovicka ta neberem nebojsa
..kvak..
čo vlastne kukaš?
podozrievat? akurat tak teba z niecoho
z nekalych umyslov
ale nezabudaj, ze ja som nevinna a naivna ssnehulienka
tak to som rada, ze nie
ňoch!
mna nebudu podozrievat lebo kazdy kto ma pozna vie ze som na motorky a auta
mrazik to noch je dobre davaj to pod kazdy prispevok budeme uz davaja
..kvak..
zlomyslny... ach jaj. nic mi to nehovori
no o to msvedci aj samotny tvoj nick..
len terza nevime ci chvalbohu alebo zialbohu..
ňoch!
Ale na kompozicny nemam bunky .