@flussica Ja nemám fúzy! Podľa mňa je dobrá len v smere ku chladničke, hlavne, ak sú tam polotovary alebo hotové jedlá... Objednať si môžeš, len neviem, odkiaľ
@snehovavlocka Aleee, preco si oholila? Ved to mohlo byt nahodou pekne. Pripominala by si mi mojho otca .
Smekam musketiersky klobuk.
Zomriet pod taktovkou zdatneho dart-kuchara? Vies co.. ked budem mat o cosi viac samovrazednu naladicku, ozvem sa Ti. Cakaj to niekedy okolo 19. az 26. januara .
@wladi ooo...ale..ked sa na to pozriete odbornym okom..
nikto nevie nakreslit zemiak,pretoze kazdy jeden zemiak sa lisi od toho druheho,nikde na svete nenajdete dva rovanke zemiaky,preto je prakticky nemozne vediet nakreslit zemiak spravne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
@majo16 to isto! Ja som len jeden jediný originál!
@ladyofcarnage ľaľa, moja možnosť má viac hlasov, ako tvoja! Ja ti hovorím, že špicaté nosy sú divné!
@mielikki to už sa obávam, že je priveľa, ale idem skúsiť
RYŽA FOR EVER
@snehovavlocka ejha, len má trocha šikmé oči
@etelnair to lebo sa topí a fúka na neho!
@flussica Prebudila sa v tebe mušketierska obrana?
@snehovavlocka Bud, alebo ten flirt
@flussica
a inak, vlastne aj ja mám... ale už by som sa do toho asi nezmestila
Nejedla, mozem si objednat na party? Pocula som, ze Tvoja kuchyna je vyborna vo vsetkych smeroch
Tak potom si mala mylnú, ale efektnú reklamu .
No od Teba predsa - take otazky...
o tom je biznis
ja som to v živote ani nevidela, chceš byť prvá obeť?
Smekam musketiersky klobuk.
Zomriet pod taktovkou zdatneho dart-kuchara? Vies co.. ked budem mat o cosi viac samovrazednu naladicku, ozvem sa Ti. Cakaj to niekedy okolo 19. az 26. januara .
píšem si do diára... pohovor?
» www.birdz.sk/webka/chocolate...
No hej, nieco take - vseliake . Dufam, ze si si teda zapisala
@flussica A teraz som ten rešpekt stratila, lebo nemám fúzy?
áno, áno, mám poznačené, ale ešte mi to pre istotu potom pripomeň
Oukej . To spoznas mozno na statusoch..
@flussica uspokojím sa aj s tou troškou
jasné, tak ťa budem sledovať, kedy to už bude také vážne, že sa to do nich premietne
nikto nevie nakreslit zemiak,pretoze kazdy jeden zemiak sa lisi od toho druheho,nikde na svete nenajdete dva rovanke zemiaky,preto je prakticky nemozne vediet nakreslit zemiak spravne