pokial si v niečom dobrá, tak sa z domu (homeworking) dá robiť veľmi veľa vecí. programovanie, písanie, prekladanie, skladanie hudby, kreslenie a grafika...neskutočne vela.
Internet ponúka obrovské množstvo možností, je len na tebe akú si vyberieš... (napr. affiliate programy, eshopy, vývoj web aplikácií, web stránok, helpdesk, marketing guru, live chat, písanie článkov, registrovanie do katalogov, predaj reklamy napr. v tvojej FB skupine, prekladanie článkov, písanie nejakým vysokoškolákom ročníkové práce, vytváranie online kurzov, rozbehnutie nejakého vlastného biznisu, hrať profesionálne nejaké online hry, ...)
@wolskeoko Myslíš si, že tým čo som písala že nemám čas chodiť popri škole ešte niekam mimo domu na brigádu je zato lebo sedím za internetom ... vysokoškolský volný čas je podľa mňa trošku iný ako ešte stále môj stredoškolský kedže do školy chodím každý deň a som tam 8 hodín. Tak mi poraď asi aká práca, brigáda niečo so ziskom môže môjmu voľnému času vyhovovať a hlavne ktorý zamestnávateľ zoberie niekoho napríklad na 2 hodiny do fast foodu ... hoci aj umývať taniere ... mne by práca mimo domu nevadila nech je akákoľvek no na takú robotu čas nemám ...
Väčšina ľudí moc klikanie na reklamy neuznáva lebo je veľa podvodných stránok čo nevydržia alebo potom preto že ľudia sú lenivý klikať na reklamy a po pár týždňoch to vzdajú. Z mojej skúsenosti viem že za klikanie na reklamy dostanete málo ale ak to robíte dlho a našetrené peniažky z klikania investujete do referalov časom sa vám to vyplatí a úspech sa môže dostaviť už za polroka až rok. Ale tu je ten problém, mladý bude radšej hrať hry ako pol roka kliať na reklamy kde si zarobí tak dva doláre mesačne, nerozmýšla dopredu a potom to nechá tak. Ja som sa tomu posledný polrok venovala naplno a dala som si ciel že do leta si nebudem musieť hľadať brigádu lebo budem mať príjem z tej reklamy a zatiaľ sa mi to plní. Každý deň ak je čas hľadám referalov alebo ak si našetrím klikaním čast investujem do prenájmu referalov a takto to robím už pekných pár mesiacov no a výsledky vidím až teraz. Ak to chce niekto vyskúšať može sa zaregistrovať cez tento link: » lnk.sk/w45... Odporúčam byť trpezlivý, klikať všetky reklamy a keď viete anglický robiť aj ankety čo sú v mini jobs, takto si našetríte kapitál s ktorým sa dá pracovať. A hlavne študovať návody a diskusné fórum na stránke. Keď to zvládam ja tak sa to môže podariť aj vám.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
to by ti aj vynieslo celkom slusny peniaz