Ano, samozrejme, ze ich viem, samozrejme, ze sa k tomu priznam, samozrejme, ze mam chut ti o tom povedat a samozrejme, ze ti ich taktiez sprostredkujem.
Keď som si prečítala názov fóra, spýtala som sa v duchu sama seba:
"Môže byť niekto až taký jebnu*ý?"
Po otvorení a prečítaní zopár príspevkov sa mi na rečnícku otázku dostala aj odpoveď:
"A fakt môže. V dnešnej dobe je všetko možné."
A teraz k veci. Ak si za celých 9 rokov urobila aspoň zopár úloh a neflákala si sa, určite to napíšeš. Monitor je najprimitívnejšia forma testu, aká sa mi kedy dostala do rúk. Iba najviac vymetený jebo ho nedokáže napísať aspoň na polovičku.
A ak si taká naivná a myslíš si, že odpovede na Monitor nájdeš niekde na internete, tak sa obávam, že práve ty si taký príkladný jebo, ktorému by som namiesto Monitoru dala do rúk psychotesty a po ich napísaní by som mu ich otrieskala o hlavu.
vieš ty na čo chodíš do školy ? aby si nebola tupá...ale tebe pravdepodobne už ani tá škola nepomôže -.-".. sakra, však 9 rokov chodíš do školy, učíš sa niečo a teraz chceš otázky a ešte aj odpovede... buď rada, kým sa musíš učiť len matiku a slovenčinu...my budeme písať monitor už aj z angličtiny .. hej a, daj si facku !
Súhlasím. Je to najľahší test, ktorý som kedy písal, aj bežné písomky na strednej sú ťažšie ako ten váš monitor. Keby si radšej ten čas venovaný hľadaniu odpovedí sa učil, tak ti to dá určite viac. A pochybujem, že by si si tie odpovede bol schopný zapamätať! Ako som vravel včera, každý deň sa nájde niaky jebo, čo vymyslí také stupídne fórum. Hanba ti!! A daj si facku aj za mňa!!
Minulý rok som písala monitor. Samozrejme som celý čas stresovala, chodila na rôzne doučovania v škole, ale aj k súkromnému učiteľovi matematiky. Ten mi povedal, že matiku zvládam dosť dobre, ešte aj dodal, že v budúcnosti by som mala rozmýšľať nad architektúrou. Tieto slová ma naozaj potešili a tak strach z monitoru zo mňa opadol. No keď sa mi dva dni pred monitorom dostal do rúk "akože oficiálny monitor" mala som chuť plakať...nič som nevedela. Zobrala som ho do školy a na matike som ho ukázala učiteľke. Ona naňho pozerala a smiala sa, že taký ťažký nemôže byť, že na monitore sú základné príklady. Tak nastal deň monitoru a ja plná strachu som voša do triedy. Rozdali nám testy z matiky a ja som začala počítať....samozrejme mne všetko trvá 2-krát dlhšie tak som ani nestíhala dopočiítať niektoré úlohy...fakt potom to bolo tipos-bingo. Rada? Nestresovať a poriadne počítať, zamýšľať sa nad tým príkladom....a trošku ot brať logicky. Očakávala som pomoc od dozoru, ale oni samozrejme nič...nemohli sme si vôbec radiť. Monitor z matiky som odovzdala s pocitom, ze to je hrozné. Potom nám dali slovinu a tá bola pre mňa jahoda. Keďže mi slovina vždy išla tak to naozaj nebol problém. Naozaj sa na slovinu netreba báť...treba poriadne čítať, ísť na ťažké úlohy vylučovacou metódou. A na koniec Zo sloviny som to dala na 95% a ucitelka skonstaovala, ze som tam urobila zybtocnu chybu ze mohlo byt 100%...ale bola som najlepšia z triedy tak to je pre mňa úspech.
A matika? No mala som 75% a dosť tvrdo som sa pripravovala... skutočnosti som mala mať 65% ale keďže potom pripočítavali 15% (mne pripočítali len 10%). Fakt som s matikou nebola spokojná. Matika bude vždy o šťastí a o logike, ktorá mne ešte vždy chýba
A teraz som na gymnáziu, na prijímacej listine som bola na dobrom mieste. Čo viac si priať? Len naozaj sa za monitor dáva veľa bodov pri prijatí na SŠ. 200 bodov spolu z monitoru, ak si mala 100% z M a SJ. A priemer známok taktiež 200 b. Tak prajem veľa šťastia pri monitore.
A teraz ja. Už mam davno odmonitorovane. Vzdy som bola cista jednotkarka, nikto som na zakladnej nemala ani jednu dvojku a matiku som dala na 45 percent. Teda ako vy hovorite, kazdy kto sa ucil musi dat aspon polovicu. No bohuzel nedala som. A nikdy som znamky nemala zadarmo. A co ma uplne dorazilo, bolo, že sa odpisovalo. Proste nech sa snazia akokolvek niektore skoly pre uspech nechaju odpisovat. Tak ako sa odpisuje na mature, tak aj na monitore. Ja by som to zrusila tak ako v Cesku, pretoze takto to nema vyznam. Každopadne, ako 15 rocna som zistila ze monitor na skole zavazi minimalne. Aj ked pisu hocico Dostala som sa na gympel, kde som zas mala jednotku z matiky Takze dont worry aj tak to niekedy nie je o tom co viete
monitor je uplne primitivny nic som sa nan vobec neucila a zvladla som ho velmi dobre teraz maturujem a nestresujem tak ako vy a to je monitor oproti maturite pisomka z prveho stupna aaaa ak si myslite ze 3 dni pre monitorom budu vysledky na nete ste naivny a mali by ste sa dat liecit
caute strasne by som potreboval nejaku tajnu stranku na odpovede spravne k monitoru 2013 ktory sa pise v marci
chcem sa dostat na sportovy gympel alebo na hotelovu skolu ale nie som si isty ci to spravim dobre potrebujem to mat vynikajuco ten monitor pomozte prosim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Škola dostáva na každého žiaka určitý finančný obnos, preto je pre nich dôležité žiakov prijať.
Priamo úmerné tomu sú učiteľské platy, rozpočet a pod.
a inak @8
este nejake otazky?
2B
3A
4A
5C
6B
7D
8C
9A
10A
"Môže byť niekto až taký jebnu*ý?"
Po otvorení a prečítaní zopár príspevkov sa mi na rečnícku otázku dostala aj odpoveď:
"A fakt môže. V dnešnej dobe je všetko možné."
A teraz k veci. Ak si za celých 9 rokov urobila aspoň zopár úloh a neflákala si sa, určite to napíšeš. Monitor je najprimitívnejšia forma testu, aká sa mi kedy dostala do rúk. Iba najviac vymetený jebo ho nedokáže napísať aspoň na polovičku.
A ak si taká naivná a myslíš si, že odpovede na Monitor nájdeš niekde na internete, tak sa obávam, že práve ty si taký príkladný jebo, ktorému by som namiesto Monitoru dala do rúk psychotesty a po ich napísaní by som mu ich otrieskala o hlavu.
Hanbi sa za založenie tohto fóra. Dohovorila som.
daj si facku z každej strany a pál sa učiť.
Súhlasím. Je to najľahší test, ktorý som kedy písal, aj bežné písomky na strednej sú ťažšie ako ten váš monitor. Keby si radšej ten čas venovaný hľadaniu odpovedí sa učil, tak ti to dá určite viac. A pochybujem, že by si si tie odpovede bol schopný zapamätať! Ako som vravel včera, každý deň sa nájde niaky jebo, čo vymyslí také stupídne fórum. Hanba ti!! A daj si facku aj za mňa!!
A matika? No mala som 75% a dosť tvrdo som sa pripravovala... skutočnosti som mala mať 65% ale keďže potom pripočítavali 15% (mne pripočítali len 10%). Fakt som s matikou nebola spokojná. Matika bude vždy o šťastí a o logike, ktorá mne ešte vždy chýba
A teraz som na gymnáziu, na prijímacej listine som bola na dobrom mieste. Čo viac si priať? Len naozaj sa za monitor dáva veľa bodov pri prijatí na SŠ. 200 bodov spolu z monitoru, ak si mala 100% z M a SJ. A priemer známok taktiež 200 b. Tak prajem veľa šťastia pri monitore.
a pre všetkych deviatakov... nestresujte... absolútne nič to nie je a vonkoncom nezáleží na výsledku...
milionstylez@azet.sk
chcem sa dostat na sportovy gympel alebo na hotelovu skolu ale nie som si isty ci to spravim dobre potrebujem to mat vynikajuco ten monitor pomozte prosim