...samozrejme nie doslova. No, proste. Ak sa dostanete do nejakého problému (napr. aj svojou vinou) ako ľahko z neho dokážete vykľučkovať. Prípadne akú máte taktiku riešenia zložitých vecí.
asi aj áno, vždy som mal kopu rôznych problémov ktoré ma všade sledovali ale nejako ma to nezaujímalo. Teraz som kúsok od dna a staviam si rebrík nech vyleziem hore
v sračkách sa plávať nedá, sú hustejšie ako voda ...
ale tak... niekedy sa darí, inokedy nie... záleží od toho, aký to problém je. ak je to problém, ktorý mám s niekým, snažím sa ho nejakým spôsobom vyriešiť... ale tie svoje vlastné problémy... sa mi stále nedarí vyriešiť...
máš len dve možnosti. buď budeš plávať a skúsiš do sračiek potopiť tých, čo ťa tam dostali, alebo sa na to vykašleš a utopíš sa, lebo keď to vzdáš, tak si nič iné ani nezaslúžiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nervy mám ale z toho riadne
buďte radi, že žijete v tomto krásnom svete a že máte sračky si môžete sami, tak vám treba, hyhyhyhyhy.....filip
ale tak... niekedy sa darí, inokedy nie... záleží od toho, aký to problém je. ak je to problém, ktorý mám s niekým, snažím sa ho nejakým spôsobom vyriešiť... ale tie svoje vlastné problémy... sa mi stále nedarí vyriešiť...