@stmortiis neves plavat? to je neprijemne.. ale tak naucit sa ne je tazke uz som par ludi naucil.. takze ja sa hlasim len ked sa utopis tak zodpovednost neberem ok?
@krutafunebracka : tak odtiaľ okamžite vybehnem, ako nasraná metalová vzbúrená rusalka
uzasne prirovnanie a mimochodom Ty co tak casto opravujes gramatiku tak pred "ako" sa pri prirovnaniach nedava ciarka ja viem ze ja pisem bez diakritiky ale ja si na to nepotrpim pri inych.. len som ti to proste musela napisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Nenávidím to! Som sa už asi 6 rokov nebola kúpať a ani nepôjdem.
Teda opäť vyhlasujem konkurz na inštruktora tí co sa hlásili minule zlyhali
ja som sa zahlasil, len ta este nebolo kde ucit
@miro016 tak takto sa nedohodneme chlapče možnost ze sa utopim je velmi vysoka takze?
Ja sa kupem velmi rad. Mne je tazke dostat uz zo sprchy, nieto este z tajchu ci bazena
@krutafunebracka : tak odtiaľ okamžite vybehnem, ako nasraná metalová vzbúrená rusalka
uzasne prirovnanie a mimochodom Ty co tak casto opravujes gramatiku tak pred "ako" sa pri prirovnaniach nedava ciarka ja viem ze ja pisem bez diakritiky ale ja si na to nepotrpim pri inych.. len som ti to proste musela napisat