@pershing363 ved aj ty tam mas ze vrakuna-pertzalka
@nikeboy jj ale ja som napsial ze bladersky obchod tak jasne ze ne blady,. aaa napisal som bldersky obchod bo nenapsiem predsa ze obchod s agresivmy, takze tak preto som to napisal, aa odkial si ?
jj mohol som , a kde jazdis na slovensku? a neves teda jak sa vola taen obchod? aspon nejaky vseobecn nazov ja som zacal jadit tearz endavno, na starych agressivoch mojho otca. aa celkom am to bavy takze idem dufam dalej keby sa chhcel nekto zamsiat tak toto som ja » www.facebook.com/home.php?#/vide...
@12 no tu teraz nikde, lebo tu v meste ani nieje kde v sportovich obchodoch som to vydel aj na slovensku ale, zial na slovensku to funguje ako sezona zalezitost, takze korcule dostavaju az na jar . no ja mam uz tes ne najnovsie...asi 3 roki ich mam a uz bi sa mi zisli novee, lebo..dost uz opotrebovane su. ake mas?? nazou? okej.
@hypsi hmm....nepoznam. ja mam rocesy. no....aj tu sa ako da jazdit. ale...oproti mojmu domacemu mestu (Praha) je to tu na....h*****o a kde jazdis?? sk8 park alebo venku na ulici?
v skateparku, ale tak skusal som aj street ale nic moc tam envem na moje moznosti, teda v podtate nic neviem, akrat sa ucim grind, takze vskateparku mi je lepsie. uz sa tesim na vianoce, dostanem teda dufam nove agressivy tak to mozno bude lepsie, tieto co na nichjazdim teraz maju 12 rokov , uplne nahovno solo maju, no hroza, kebys om isiel co nemyslim ze pojdem do prahy, tak sa ozvem
hej v sk8 parku je dobre kim.....nepridu namysleny sk8taci na sk8 a vtedy tam su konflikty ahaa. no aj ja xcem novee, nejake rollerblade lebo roces je eu znacka , a ja eu uz nic nexcem okej
okej . ale video jak jazdym freestyle natocim asi az na jar jak pojdem na jarne prazdniny domou. lebo tu v meste kde teraz byvam ani neny kde moc jazdit...a...no je to obrovskii rozdiel...tu a unas doma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a pise sa to "blady", lebo bladery su tii co jazdia ( teda aj ja jazdym, preto vim )
alebo so mohol aj free style in line
@nikeboy jj ale ja som napsial ze bladersky obchod tak jasne ze ne blady,. aaa napisal som bldersky obchod bo nenapsiem predsa ze obchod s agresivmy, takze tak preto som to napisal, aa odkial si ?
(mal si napisat asi z inlinami...to bi asi skor rozumely aj ostatny co sa v tom nevyznaju az tak dobre )