Viete poradiť niečo na leto? Tábor,cestovanie alebo niečo podobné 17r+ ?
potrebujem vymyslieť niečo na leto pretože nemienim trčať doma a ked už mám 2 mesiace voľno chcem si ich užiť a chodiť von len do mesta ma už nebaví aj tak tu nie je čo robiť...:/ poradte prosím
Ale tak ak máš odvahu a spontánnosť, tak sa vyber s minimálnymi peniazmi s kamoškou naprieč cez Slovensko, pochoď zámky, a potom sem pridaj fotodokumentáciu
riešim to už dlhšie ale stále nič...problém je že kamaráti su bud odcestovaní alebo ich taketo veci nezaujímaju a su leniví...a zas len tak ma rodičia nepustia...preto som chcela nájsť niečo nové kde spoznám nových ľudí a miesta ale raz to spravím naprieč Slovenskom hell yeah...
si zisti kedy a kde koncertujú nejaké fajné kapely, kúp si nejakú last minute letenku a len tak naslepo sa choď pozrieť na miesto, ktoré ťa už dlho láka (alebo aj vlakom, my tak ideme na pár dní do Brna, nikoho tam nepoznáme, nebudeme mať ubytko, proste počkáme ako sa veci vyvinú choď na nejakú bláznivú výbravu my už dlhšiu dobu plánujeme ísť peši z Bratislavy na východ, ale tento rok to asi nevyjde :/ nájdi si brigádu! nebudeš sa len tak poflakovať, spoznáš nových ľudí, nabereš nejaké skúsenosti, ZAROBÍŠ KEŠE!! čekni si, či niekde v tvojom okolí nebude letné kino prihlás sa na nejaký kurz čohokoľvek, čo sa ti bude páčiť a čo ťa bude baviť možností je nekonečne veľa, prekapriť takú skvelú vec ako sú letné prázdniny by bola svätokrádež
@freakylikeme neviem, rada by som, ale uvidím. nemám ani s kým ísť. síce vždy som chodievala sama, ale teraz... aby som si tam našla ľudí v mojom veku. možno sa niekam prihlásim počas prázdnin. mám dva vyhliadnuté. » www.agentura7.cz/index.php/letni... tu som bola pred dvomi rokmi. perfektný tábor, a rozmýšlam, že si tam spravím tú inštruktorskú akadémiu. alebo... a sakra, nič, už je vypredaný aha... ešte som chcela ísť do bulharska do tábora, ale tam by som sama nešla, a ja nemám s kým ísť, tak aspoň nemusím presviedčať rodičov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale tak ak máš odvahu a spontánnosť, tak sa vyber s minimálnymi peniazmi s kamoškou naprieč cez Slovensko, pochoď zámky, a potom sem pridaj fotodokumentáciu
tábory nepoznám moc ale cestovať a spoznávať miesta môžeš aj bez nejakého veľkého organizovania vopred