Chcem sa iba opýtať tích čo robili príjmačky na vysokú školu a neprijali ich a chceli ísť na tretie kolo skúšok, tzv. dopĺňanie posledných voľných miest na vysoké školy, kde ešte nie sú naplnené kapacity ako to funguje?
uz je tretie kolo? ja som musle ist na druhe kolo a v tom ma prijali lebo ja debil som si dal skoly ktore nemali nic spolocne s mojim odborom na strednej
No ja som teraz inak akurad posielal odvolanie. zevraj som robil prijimacie konanie a o tom som ani nevedel napriklad zazrak vsak?
Myslim si, ze ak by mala nejaka fakulta volne miesto tak ju bude obsadzovat tymi. co si podali odvolanie a v om uviedli, ze maju zaujem o volne miesto ak sa dake naskitne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
btw zavolaj na studijne
No tak, ale aspoň ťa prijali...sa máš...dík za radu..zavolám
Myslim si, ze ak by mala nejaka fakulta volne miesto tak ju bude obsadzovat tymi. co si podali odvolanie a v om uviedli, ze maju zaujem o volne miesto ak sa dake naskitne.
» pawn-up.kx.cz/files/wPK2008_1...