studovala som, vystudovala, mysela som si viem co chcem a isla za tym, zivot mi dal facku a ja som si uvedomila ze to co mam vlastne nechcem, ze to pre mna chceli len ini. zmenila som krajinu, mesto, frajera, zivot, seba a teraz nemam sajn co chcem ale presne viem co nechcem.
a cim dalej tym viac verim tomu, ze vsetky tie dristy a la kariera, rodina, zazemie je len spolocnostou programovane vymyvanie mozgov ktore robi ludi produktivnymi a pohodlnymi pre tych ktori spolocnost riadia.
@vaper seriozne. a teraz nejdem splietat konspiracne teorie o iluminatoch ale ked sa na to pozrie clovek s odstupom, tak, ako ta teraz tlacia do rodiny, kariery, hypoteky a poziciek je az absurdne.
nemas nic z toho v 30 si spolocnostou zavrhovany, si nikto.
@idiotproof jasne..len ti kazu vsetci aby si sa ucil, aby si si nasiel dobru robotu, budes mat rodinu a bla bla bla..pritom budes chodit jak idiot cely zivot do zasranej roboty..dokym nevies zarobit sam na seba a vyjebat zo systemom, tak je to tu nahovno
Studujem medicinu a neskor chcem pracovat niekde v zahranici uvidim, kde sa mi zapacia podmienky ale na Slovensku a an itu v Cesku sa mi na pracu urcite nepacia
bola som na gymnáziu...som na ekonomickej a chcela by som bud robiť v cestovnom ruchu, design, nejakú firmu mať alebo manažér inovacii a jasné že aj chlapa, deti, byt a auto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Teraz ku mne. Viem čo chcem dosiahnuť a aj to robím. Som historik.
Som veľmi veľmi spokojná...
ale tento posledný môj cieľ ma drží už skoro rok, tak to bude asi ten pravý..
Ale keby som žila v alternativnom vesmíre, chcela by som kreslit graficke novely k dielam nadejnych umelcov
A navrhovat nabytok a zariadovat interiery
Sci-fi (ach)
a cim dalej tym viac verim tomu, ze vsetky tie dristy a la kariera, rodina, zazemie je len spolocnostou programovane vymyvanie mozgov ktore robi ludi produktivnymi a pohodlnymi pre tych ktori spolocnost riadia.
a áno, mám jasno
nemas nic z toho v 30 si spolocnostou zavrhovany, si nikto.
ozaj?
Studujem medicinu a neskor chcem pracovat niekde v zahranici uvidim, kde sa mi zapacia podmienky ale na Slovensku a an itu v Cesku sa mi na pracu urcite nepacia
Nič viac nič menej.
@idiotproof Rodinu a zázemie by som tam nezaraďovala