Keď niekam cestujete, hocikam, na dovolenku, na festival, na stanovačku, viete sa zbaliť tak akurát, alebo si vezmete kopu zbytočností alebo nadávate, že ste si niečo dôležité nezobrali?
viem sa pobaliť a vcelku som to zvládla hneď prvýkrát, nemala som nikoho kto by mi s tým pomohol....a kedže som tri letá po sebe nebola doma a balila som sa sama vychádza mi z toho že sa viem baliť :p
vďaka tomu, že v tom už mám prax, tak sa zvyknem zbaliť rýchlo a nič nezabudnúť... občas v batohu zostane ešte miesto, tak vtedy beriem aj zbytočnejšie veci - na chrbte nejaké to kilo hore dole až tak nezaváži.
tak uvažujem, balím sa len na dva týždne do tábora robiť, a robí to v konečnom dôsledku dosť veľkú batožinu... ja si bežne beriem horu zbytočností.. ale tak.. človek nikdy nevie
nie, balím veci ktoré nebudem nikdy potrebovať. ale mimo to nemám v balení systém takže mám v taške vždy strašný bordel a neviem tam nič nájsť a keď to nájdem je to strašne dokrkvané...
zajtra sa balím na 9 dní dopreč ... som zvedavá čo za blbosti si pribalím len tak pre istotu
@die kufor 1 dost velky+1cestovna taska(nie moc vela, viem), ale isla som prec s tym, ze co mi bude chybat si kupim +na vianoce som prisla domov, ale to som mala zas plny kufor darcekov, takze to sa nerata
ano viem.... mám to po mamke, ona dokáže aj z kabelky urobiť cestovnu tašku a mat v nej všetko čo potrebuje.... a do toho tajomstva ma zasvetila. Takže viem racionálne prehodnotiť čo budem potrebovat, aké situacie nastanu a zbalit to všetko do čo najmenšej batožiny....
@onedisunity na 10 dni do tabora som sa zbalil do jedneho ruksaku v pohode....spinave tricka som si potom pral v jarku ....resp. som v nich plaval a boli ciste
vždy si nejakú blbosť zabudnem ale to sa dá dokúpiť. je zaujímavé, že je jedno či idem na 3 dni alebo 3 týždňe, stále sa zbalím do môjho kufra. najviac miesta vždy zaberú šampóny a kozmetika.
ešte som sa ale nebalila na nejakú dlhšiu stanovačku v divočine, tam by sa moje schopnosti preverili
tak ja som sa uz poucila ze si musim brat rovnaky pocet triciek s kratkym rukavom a aj s dlhym,lebo ked mam viac triciek s kratkym rukavom tak je zima alebo prsi,a ked ich mam viac s dlhym rukavom tak je strasne teplo...zakon schvalnosti...
cestovnu tasku mam vzdy tak narvanu ze uz do nej nevojde nic ale zas vsetko potrebne v nej mam lebo dokazem vyuzit kazdy aj maly priestor to mam po mamine
Neviem Ale .. Tak áno..viem.. ale napr. do tábora som išla na 10 dní a som si tam vzala vyše 20 tričiek..tak asi takto sa ja balím..ostatné si domyslite
áno, viem sa baliť, otvorím skriňu, vyberiem veci, ktoré si myslím, že mi ich treba, hygiena, osušky, topánky a mám... plus doklady... čo je na tom ťažké? načo vláčiť veci, ktoré ani nebudeš potrebovať???
Tak akurát...Mám taký jeden veliký ruksak a zbalená som vtedy, kedˇ už tam nič iné nejde narvať. Ale vždy tie veci využijem, všetky. Len ponožiek si beriem dvakrát toľko ako je potrebné, na trojdňový festival si vezmem aj desať párov ponožiek, lebo človek nikdy nevie...A nohy treba mať v suchu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Zajtra sa balím na 4 dni do Prahy. Tipujem to aspoň na dva kufre.
zajtra sa balím na 9 dní dopreč ... som zvedavá čo za blbosti si pribalím len tak pre istotu
a viem sa tak prakticky balit, ze napr. ponozky si davam do nahradnej obuvi, aby som usetril trocha miesta atd
ale vybaľovanie nenávidím.
Ale inak máš pravdu, na rozdiel odo mňa sa dokážeš baliť
ešte som sa ale nebalila na nejakú dlhšiu stanovačku v divočine, tam by sa moje schopnosti preverili
A keď sa občas hecnem a môj batoh je len o kúštik najväčší, tak mi chýba väčšina tých podstatných vecí.