ano viem si to predstavit a uz sa nemozem dockat leta,kedy si ani na nieco take ano je PC nespomeniem kde su tie casi,ked som bola mala a "neexistovali" v mojom detstve pocitace,mobily,mp3 a dalsie podobne nezmysli tejto doby....
na telku nepozeram ale pocitac je moja druha ruka ... a hlavne ked budem posielat do pocitacovej firmy ziadost o prijatie do zamestnania, tak si zivot bez pocitaca nebudem vediet predstavit vobec
bez TV som už niečo vyše roka a vôbec mi nechýba, mp3 2roky nefunguje, PC a mobil majú dovolenku každý rok v lete A áno, viem si taký život predstaviť, pre mňa by ale bol zložitejší v tom, že by som nemohol cez net kupovať oblečenie (ach)
mobil používam minimálne, TV nepozerám už niekoľko rokov, na PC som len keď potrebujem kvôli škole alebo kvôli práci (a to už si popozerám, čo je naokolo ) a bez iPodu by som vedela vydržať v pohode.
lenže bohužiaľ napriek tomu, že mobil používam minimálne, tak ho potrebujem a hoci by som PC najradšej nepoužívala vôbec, tak školu bez neho nedoštudujem.
ono sa ľahko hovorí, že cez leto to tak robíte. ale leto je obdobie, keď nič nemusíte. zatiaľ
bez telky by som sa v poho zaobišla, ani komp a mobil by mi moc nechýbali. ale bez hudby mi je ťažko teda najprv by mi veeľmi chýbala ale po čase by som si zvykla.
Ja si tento život bez techniky užívam vždy cez leto už aby tu bolo !
Uplne vylucit zo zivota? Neexistuje, nemal by som co robit. Jednak je na tom postavena moja praca. A jednak si neviem predstavit ako by som bol v kontakte so znamymi... Posielal by som im listy postou ked by som ich chcel zavolat na pivo?
Veľmi rada by som sa všetkého zbavila. Už mi to všetko začína liezť na nervy...najviac notebook a net - už hlavne kvôli tej závistlosti Ten mobil, telka, MP3 a tak...to nie sú pre mňa veci od ktorých sa neviem odlepiť
@mielikki jasné a na tej gramofonovej platni budem mať nejaký industrial hej? a ešte z gramofonom ist do školy,,,strčiť si ho do vačku a prespať sní hodinu však? ale doma snim umývať zem hej?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
vyskúšala
lenže bohužiaľ napriek tomu, že mobil používam minimálne, tak ho potrebujem a hoci by som PC najradšej nepoužívala vôbec, tak školu bez neho nedoštudujem.
ono sa ľahko hovorí, že cez leto to tak robíte. ale leto je obdobie, keď nič nemusíte. zatiaľ
Ja si tento život bez techniky užívam vždy cez leto už aby tu bolo !
Uplne vylucit zo zivota? Neexistuje, nemal by som co robit. Jednak je na tom postavena moja praca. A jednak si neviem predstavit ako by som bol v kontakte so znamymi... Posielal by som im listy postou ked by som ich chcel zavolat na pivo?
nie! Do školy pôjdeš pekne s takým veĺkým magneťákom na pleci a pustíš ho pekne na plné pecky!
A pod "doma s ním umývať zem" som si najprv predstavila, ako máčaš gramofón do kýbla a umývaš tak dlážku
no jasné aj v buse tam buje
to by bolo trocha obtiažne
Práve o to ide
Ale len trocha