nejako extra to neviem, ale motivacne som si kupila knizku pre strikovacov - zaciatocnikov s manualom jak pre debila... cike ked sa nahodu dozijem nejakeho volneho casu, mam o zabavku postarane...
@10 No kedˇuž som sem klikla "zbytočne" tak sa aj vyjadrím (a pre teba je detinské fajčiť káre waau ty už si na iné čo DDDD) @13 No keď sa s matkou vyjadruješ takto že ťava a tak tak to je tvoja vec ale mňa tak oslovovať nebudeš ja som s tebou jablká netrhala,moja ty vieš vôbec čo znamená slovo úchylné?neser si do huby a velice sa tu niekoho nezastavuj keď to nevieš pekný dník prajem
@15 no predstav si že viem vidím že ťa nieje problém vyprovokovať a nepodrebujem mať slovník ako ty a vyjadrením ťava ... no sory že nepoužívam tvrdé nadávky aby som bola kuul jak ty ... ale veď jasne si múdrejšia skúsenejšia takže tak .... smutné
@17Prep áč mňa nerozhádže podstate nič....
A nadávať pretože to je kuul?píše sa to cool poprvé a nadávanie je môj zlozvyk proti ktorému kruto bojujem sama zo sebou no neviem poviem ti to takto ty sa odreaguješ tým že si porezeš pár žíl na rúčke alebo obúchaš hlavičku o stenu ja tým že si trošilinka zanadávam a inak nič hanlivé som ti nenapísala pokiaľ viem.
A smutné je vôbec to že sa tu s tebou zahadzujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@13 No keď sa s matkou vyjadruješ takto že ťava a tak tak to je tvoja vec ale mňa tak oslovovať nebudeš ja som s tebou jablká netrhala,moja ty vieš vôbec čo znamená slovo úchylné?neser si do huby a velice sa tu niekoho nezastavuj keď to nevieš pekný dník prajem
Ale či by som to vedela aj teraz, to už neviem
A nadávať pretože to je kuul?píše sa to cool poprvé a nadávanie je môj zlozvyk proti ktorému kruto bojujem sama zo sebou no neviem poviem ti to takto ty sa odreaguješ tým že si porezeš pár žíl na rúčke alebo obúchaš hlavičku o stenu ja tým že si trošilinka zanadávam a inak nič hanlivé som ti nenapísala pokiaľ viem.
A smutné je vôbec to že sa tu s tebou zahadzujem