Už po nejaký 4tý rok budeme mať žraloka, keďže kapor mi osobne smrdí... nič proti nemu, ale raz sme to mali a vôbec ma to nenapĺňalo, že slovenská ryba... mfp, smrdí to...
keby som musela, zvladla by som to. myslim, ze by to nebol problem.
ale neviem si predstavit okolnosti, za akych by som to musela urobit, ved nie je ani najmensi problem kupit uz zabiteho alebo si ho dat niekomu zabit a okrem toho kapra nejem, takze...
prečo sa vlastne nedá hlasovať? 3.) ani my nemávame kapra... filé...
a kapra som ešte neporcovala ani nepitvala, no koľko sa toho ešte narobím... a aj iné ryby, nie len kapra... vedeli ste, že napr. také lososy sa pripravujú aj zaživa? normálne vytiahnete z akvárka, rozrežete, vypitváte a šup na panvicu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale neviem si predstavit okolnosti, za akych by som to musela urobit, ved nie je ani najmensi problem kupit uz zabiteho alebo si ho dat niekomu zabit a okrem toho kapra nejem, takze...
nie nedokázal by som to (žiadne také, že nie, nedokázalA by som to!!!)
ale možnosť 3,na vianoce nemáme kapra,skôr filé,tento rok pangasius...
a kapra som ešte neporcovala ani nepitvala, no koľko sa toho ešte narobím... a aj iné ryby, nie len kapra... vedeli ste, že napr. také lososy sa pripravujú aj zaživa? normálne vytiahnete z akvárka, rozrežete, vypitváte a šup na panvicu
no ja zvedavá, čo by na toto pablo povedal