Ak to tu niekto počúva, tak by ste mi mohli odporučiť dáke fakt dobré skupiny čo majú melodické veci ako napríklad Ensiferum, Korpiklaani, Elvenking a tak.. Len nech to nespievajú po rusky
vzdy ma vie dorazit ako sa stale na metalove kapeli pise viking a podobne vikongovia pouzivali maximalne tak pistalku, lyru, kravsky/kozy roh a podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
fuf no Arkonu ti aj tak odporucim, aj ked spievaju po rusky
inak : Eluveitie, Svartsot, Hagalaz Runedance, Wardruna, Moonsorrow, Tyr, Amon Amarth, In Extremo, Wintersun, Finntroll
niektore sa radia viac k melodeathu ale to by som za problem nepovazoval
Arkonu poznám, rpeto som to hned povedala že po rusky nie Eluveitie, Tyr, Amon, Finntroll poznám, tie ostatné idem obzrieť hned
ved som to inak myslela, proste takú severskú pri ktorej si predstavíš bradatých vikingov ako chliapu pivo a tak
(tralala).
dufam ze ta doraza aj nazov death metal kedze nikto z nich nema smrtku v kapele a v black metalovych zostavach zas malokedy figuruju cernosi