hmmm... asi aj ostatné kapely by si to mali vyriešiť ako napríklad Slipknot, aby im nikto nikdy nevidel tvár, lebo inak toto primitívne posudzovanie výzoru, a dokonca aj odsudzovanie kvôli výzoru, nikdy neskončí.
@hajzelbaba - tu nejde o to, ako vyzerá, ale o to, ako sa zmenil... jednoznačne musí fetovať, alebo čo... však keby si ho videla v minulosti, tak by si ani nepovedala, že je to ten istý človek
@12 ja velmi dobre viem ako vyzeral. len škoda, ze tu nepreberate ako sa to prejavuje na jeho hudbe, ked ste sa tak jednohlasne zhodli, ze je fetak, notorik a neviemcovsetko.
@hajzelbaba - dobre, chceš počuť moje vyjadrenie k hudbe moja drahá? Valo je človek s obrovským potenciálom - žiaľ, premrhaným! Totálne skomerčnená hudba... Za povšimnutie stáli tak prvé 2 albáče, potom to šlo dolu vodou a dospelo to až do štádia komerčnej, pupušskej grcky s názvom Dark Light...
@23 áno, moja draha, s tym suhlasim. az na to, ze este by som k tomu dodala, ze im o tu komerciu islo. no aj to, ze sa nestotoznujem s jeho hudbou, mi este nedava pravo na zakladanie temy s cielom zosmiesnit cloveka na zaklade jeho vyzoru. ale ano....zabudla som, ze prave to je tu podstatne.
Lol .... seci speváci su fetáci ..naozaj musi byť dost tvrdá povaha aby k drogám nesiahol ....ten bulvár dneska a vobec (nemyslím tých spevako slovakia star ale celosvetovo známych co ich v kuse riešia)
No fuj....akože bol to chlap môjho života ale stratila som ilúzie...wuaaaaa.....ale zasse čo...tridsiatka na krku, kapela mu už tiež nejak extra nešlape, nevie nič poriadne okrem muziky robiť...divíte sa mu?
v amerike piko nedavaju, pervitin je ceskoslovenska droga, tam maju ine veci a kto koksuje urcite nie je v pohode, crack a kokain su najnavykovejsie latky, kuknite sa ako vyzerala Amy Winehouse, kludne by mohol byt na cracku, ale co ja viem... mozno ma nejaku chorobu alebo co. Aj tak je to jeho vec.
vyzera jak z Bratstva Ľúbezného Čuča.... ale inak sa nad nim nejak nezamyslam ale je sympatickejsi ako ten prepudrovaný debílek co sa pretrta na kazdej fotke
stále hovorím, že sa prispôsobuje trendu H.I.M. - upadá spolu s kapelou
A čo sa týka toho jeho machlenia sa, nechápem, čo vám na tom tak prekážalo - aspoň mal dáky štýl... keby sa nemachlil, nevymyslel okolo himu tie blboviny ako heartagram, a podobne, tak by ste o ňom nič nevedeli... To machlenie a všetko ostatné patrilo ku kampani... robí to každá kapela, ktorá vie aspoň trochu ekonomicky uvažovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ale to co ma na lavom zapesti v tvare gitary ma jemne fascinuje xD
Zas chlastá!
AMEN
@eraser - nie, nanešťastie to nie je photoshop
A to, že im o tú komerciu šlo, je dosť smutný fakt
Zvyšok mi zdvihol žalúdok xD
Navyše keď polroka nosí jedno tričko. Plesnivý feťák.
@18 Tá hudba je rovnako hrozná ako tieto fotky. A aj vždy bola.
A pochopte už konečne, že to je MÔJ názor (síce aj kopy ďalšej ľudí...).
dievča piko je sviňa...kým koksoval bol v pohode...ale už asi nevydalo na koks
A čo sa týka toho jeho machlenia sa, nechápem, čo vám na tom tak prekážalo - aspoň mal dáky štýl... keby sa nemachlil, nevymyslel okolo himu tie blboviny ako heartagram, a podobne, tak by ste o ňom nič nevedeli... To machlenie a všetko ostatné patrilo ku kampani... robí to každá kapela, ktorá vie aspoň trochu ekonomicky uvažovať