Radšej červené, suché, najradšej alibernet alebo nejaké dobré cuveé.
Obľubujem silné, hutné vína, nie vodu - nech sú dobre tmavé a podľa chuti buď trpkejšie, korenisté (austrália, afrika, california, slovensko) alebo hladšie s vôňou po bobuľovom ovocí (francúzsko, slovensko).
Z bielych buď polosladké - bio Sauvignon, polosladký od Templářských sklepov bol neskutočný, dá sa zohnať cez internet, voní a chutí po broskyniach a je vynikajúci Alebo Irsai Oliver, alebo Tokaji.
Z klasických suchých mám rada chardonnay a tramín červený, prípadne rulandské. Nie príliš kyslé a trieslovité.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ak samostatne, tak červené, suché/polosuché
a potom, ak k niečomu, tak podľa toho, čo sa zrovna hodí. ale dávam prednosť suchším vínam, hoci napr. mám veľmi obľúbený muškát a ten je sladký.
pripadne ruzove
hlavne tie staršie ♥
ja mam rad polosladke biele.. a ribezlove...a chcem jahodove
Ale mam rad aj ine odrody samozrejme... taka Palava je moja najoblubenejsia
Biele nepijem...
šak Krupinské víno je také dobré, že normálne až povesti sú o ňom
aspoň niekto Krupinu pozná
obľúbený mám Sauvignon, lebo nemá až takú výraznú hlbokú vínovú chuť, ako niektoré iné suché biele vína
Obľubujem silné, hutné vína, nie vodu - nech sú dobre tmavé a podľa chuti buď trpkejšie, korenisté (austrália, afrika, california, slovensko) alebo hladšie s vôňou po bobuľovom ovocí (francúzsko, slovensko).
Z bielych buď polosladké - bio Sauvignon, polosladký od Templářských sklepov bol neskutočný, dá sa zohnať cez internet, voní a chutí po broskyniach a je vynikajúci Alebo Irsai Oliver, alebo Tokaji.
Z klasických suchých mám rada chardonnay a tramín červený, prípadne rulandské. Nie príliš kyslé a trieslovité.
Biele! Tá kyselina z krušovíc
A to nie je víno ale liek