@kikushenka ale nie vino nelubim moc..ale len tak som sa nad tym zamyslal ze o vine a jeho skodlivosti sa hovori malo ...pocul som len o skodlivosti bieleho vina zubom
Pivo skodi oblickam? Pocul som uz vseliake haluze, ale toto je zabite. Pivo praveze castim mocenim precistuje okrem obliciek aj cele telo. Nehovoriac o nespocetnom mnozstve vitaminov a mineralov, ktore obsahuje. V podstate na tych 95% vody nema ani co skodit..
Vino (cervene) je v malom mnozstve zdrave, ale zas nadmerny prisun zeleza urcite nie je v poriadku.
Kazdopadne na pive okrem toho alkoholu nie je nic skodlive, dokonca z piva sa ani nepribera ako si niektori mudrlanti myslia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale to už sú kvantá a nie ten ,pohárik denne´.
všakže @foxhound
Ale keď ho niekto chlastá denne, tak mu to ničí pečeň..
alkohol je overrated!
Vino (cervene) je v malom mnozstve zdrave, ale zas nadmerny prisun zeleza urcite nie je v poriadku.
Kazdopadne na pive okrem toho alkoholu nie je nic skodlive, dokonca z piva sa ani nepribera ako si niektori mudrlanti myslia.
@bonita presne tak, ale záleží koľko človek vypije!