Každý deň mi moju e-mailovú schránku zahrňuje nespočetné množstvo spamov - ale dnes ma jeden zaujal na ktorý ma samozrejme upozornil aj nie jeden antivírus - bol to spam od Základnej školy Rudolfa Dilonga v Trstenej - neviem kde je tá škola - neviem ako s
hm, a ja zas neviem,odkial niekto ziskal móju mail.adresu, kedze mi chodia same spamy na viagru a podobne, a btw, gmail ma antispam ochranu a dako to nejde..vidis, to asi aj zalezi, kde mas mail, na akom serveri
Antja - spamy na viagru to je samozrejmosť - to zariadia obrovské spamboty ktoré mailové adresy vyhľadávajú. Ale predpokladám že tá ZŠ nemá vlastného spambota
tak spambota nie je problem stiahnut pripadne si ho aj vytvorit ja sice taky odbornik nie som ale mam kamosa ktory to dokaze an ebol by to problem kto vie moznoze ma.....
pozri sa, moze to byt len myslene ano? Dobre to clvoek pozna pokial som tvorca virusov tak tam daku myslenu emailovu adresu.
ja som si napr. nasiel na centrume taku spravu ktoru som poslal ja sebe. no nie je to blbe? tak to ani neotvram a to co enviem kto je tak to enotvorim. proste ma smolu ten clvoek
Tak ako Kaskovi, aj mne už prišla správa odo mňa na centre (ešte že mala divný predmet a navyše som si bola na 100% istá že za posledný týždeň som tam nebola ani prihlásená takže som si nemohla deň predtým poslať správu - čo inak robievam keď si potrebujem niečo odložiť )
A na domácu poštu nám pravidelne chodia reklamy na Viagru z našej schránky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
hm, a ja zas neviem,odkial niekto ziskal móju mail.adresu, kedze mi chodia same spamy na viagru a podobne, a btw, gmail ma antispam ochranu a dako to nejde..vidis, to asi aj zalezi, kde mas mail, na akom serveri
Cicusa89 - no to áno - aspoň jedno pozitívum.
mna tieš štvú tie spamy na gmaili, ten ich filter mi nefunguje čo je dosť blbé...
ja som si napr. nasiel na centrume taku spravu ktoru som poslal ja sebe. no nie je to blbe? tak to ani neotvram a to co enviem kto je tak to enotvorim. proste ma smolu ten clvoek
A na domácu poštu nám pravidelne chodia reklamy na Viagru z našej schránky