Na prvom mieste z nenavštívených mám momentálne Gdansk. A @tunidlo hovorí, že Innsbruck je super. Z navštívených môže byť Berlín, Budapešť a Krakow, ale taká Praha tiež nie je zlá.
Rakusko, Nemecko urcite chcem navstivit v Rakusku som sice uz bola neraz ale chcela by som tam aj studovat, ak sa zadari a v Nemecku som zatial nebola, ale v lete idem aa strasne sa tesim
Mne je srdcu najbližšie zo zahraničia celkovo Praha a ČR všeobecne. Veľmi rád sa tam vraciam, mám odtiaľ množstvo kamošov a známych. Ale i do Maďarska chodím moc rád. V ostatných štátoch som bol len pár krát (raz Viedeň, raz Cottbus v Nemecku). Dosť ma zaujal prejazd vlakom cez poľské mesto Głuchołazy (pod Wroclavou). Prejdete cez česko-poľské hranice a ocitnete sa ako v dobe minulej. Čistý skanzen...
Ale i to naše Slovensko má dačo do seba. Také Horehronie, Turiec to je niečo úžasné. Ale i tá moja Podunajská nížina.
z V4 mimo Slovenska (to je moja láska celé) mám najradšej budapešť, ostravu a poznań. v rakúsku a nemecku som bola len na pomedzí bavorska a tirolska a to bolo ako v rozprávke. krásna krajina, tam sa raz vrátim, napríklad prežiť dôchodok v blízkej dobe by som chcela viac spoznať južné čechy a moravu. a najbližšie idem do varšavy, som celkom zvedavá.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale i to naše Slovensko má dačo do seba. Také Horehronie, Turiec to je niečo úžasné. Ale i tá moja Podunajská nížina.
Na záver pripájam jedno video
a chcel by som vidieť Prahu, Viedeň, Budapešť, Rakúske alpy... do Nemecka ma akosi neťahá