Myslím že teraz je na tipovanie ešte príliš skoro,po skupinovej fáze sa toho môže veľa zmeniť- forma mužstiev,zranenia a podobne. Ja ako vždy budem držať palce Arsenalu,i ked teraz sú dosť žalostní,ale tak snád sa to zlepší.
@riddler to je pravda,bto som len tak z nudy zalozil...inak hej, dufam, ze Arsenal sa dostane do PO, kedze maju kvalitny tim, len mensie vypadky, hlavne obrana katastrofalna, ale nemozem povedat, ze si zasluzi postupit slaby Olympiakos ci dinamo zagreb, som zvedavy ako Arsenal zahra proti Bayernu, ale moc vody nenamuti asi, kedze Bayern, resp. Lewandowski je vo forme ako nikdy predtym
@dannyd14 Arsenalu chýbajú také osobnosti ako mali kedysi,už je asi aj načase vymeniť trénera. Zo skupiny sa možno nejako vyškriabu medzi tých 16 najlepších,ale tam asi rýchlo skončia ako už niekolko rokov po sebe.
@riddler mohli by nakupit hracov, ale hlavne nie brankarov, kupit len brankara bola blbost a hej, vymenit toho prestarnuteho trenera, ale ich posledny zapas, zda sa, ukazal, ze sa im svita na lepsie casy, no uvidime, ale inak kopu angl. timov zvykne hrat v LM o nicom, aj ked v lige hraju super....
@ostrva775
ja som tiež fan realu madrid ale som toho názoru,že s benitézom to budú mať riadne ťažké.hrať na defenzívny systém v Lige majstrov sa veľmi nevypláca
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja som tiež fan realu madrid ale som toho názoru,že s benitézom to budú mať riadne ťažké.hrať na defenzívny systém v Lige majstrov sa veľmi nevypláca