No teraz som doopravovala písomky a pravopisné cvičenia.
Ak sa pýtate, že prečo som ich opravovala vysvetlenie je jednoduché - moja mamka je učiteľka a doniesla fajne veľé kopy písomiek a pravopisných cvičaní domov. Ona učí Slovenský jazyk
ja mam mamku rustinarku (no posledne 2 roky sa uz u nich rustina neuci...ale byvali aj take casy ked sa ucila)...a ked som jej chcela pomoct trvala mi jedna kratucka pisomka aj polhodiny kym som to v tej azbuke rozlustila a opravila to uz mama mala polovicu pisomiek hotovu
hmm co by na to asi povedala inspekcia keby zistila ze 11 rocne decko opravuje pisomky... a ked ma niekedy zacne trapit spisovna slovencina urcite ta skontaktujem
ja osobne neznasam pravopisne chyby, velmi mi to vadi...viem ze to nie je mozno ani taky velky problem ale ked si mam napr. pisat s niekym kto nevie ani pouzivat ypsilon je to hlupe.. ved to je nas nas jazyk, nasa gramatika, tak preco sa tym nezaoberat a nenaucit sa to??? len im to tam poriadne poopravuj aj za cenu patiek, nech si to pamataju... predstavte si potom tie uradne veci a ziadosti s takymito chybami.
A jasne, je to hlupe, ako vsetci robia chyby, mna to tiez stve, hlavne, ked s takym clovekom komunikujem cez icq alebo maily a normalne ma oci bolia z tych hrubiek!
Malo sa citaju knihy, tym to bude...
No na to, ze je tvoja mama ucitelka, by si mohla vediet, ze slovensky jazyk sa pise s malym s...
Alien2112: Si zle vyskloňoval lebo slovo pi.a sa skloňuje podľa vzoru žena čiže G j.č. potom znie : do koho? do čoho? do pi.e a som tam dala bodky lebo ja nenadávam až takto neslušne
ale heeej.. to co ma byt toto.. ze gramatika... ako obcas to nasere hej ale tak ked clovek pise a pise.. uz obcas ani nerozmysla ake y/i tam ma dat...mno co uz.. ale inspekciu na vas..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Malo sa citaju knihy, tym to bude...
No na to, ze je tvoja mama ucitelka, by si mohla vediet, ze slovensky jazyk sa pise s malym s...
Ty si akoze jebnuta????