Štve ma to,najmä teraz v lete. Beriem také zarábané kvapky ale asi rok som na ne ´´zabúdala´´,tak teraz sú tie fľaky zas horšie,nesmiem chodiť na slnko a keď hej tak krém s faktorom 100. Ale veď to ti kožná musela povedať.
A Spekacik,to nemohlo byť vitiligo,lebo pokiaľ ja viem vitiliga sa už nezbavíš. Môže sa to minimalizovať ale nikdy nie úplne.
Mne sa to objavilo asi v 5 rokoch, mala som z toho chvilu komplexy, ale ako som prisla do puberty, zacalo sa mi to po bodkach obnovovat-to normalne kozne farbivo. predtym som absolvovala som natieranie kremikmi, olejcekmi a ziarenie horskym slnkom, ale nepomahalo to, lieky mi boli tazke na pecen, tak som odmietla pokracovat.
a po case sa to tea zacalo obnovovat, na kolenach mi to uz skoro nevidno, na vieckach to zakryjem a na clenkoch prezijem, nastastie to nemam rozsiahle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
necel by som to mat
Štve ma to,najmä teraz v lete. Beriem také zarábané kvapky ale asi rok som na ne ´´zabúdala´´,tak teraz sú tie fľaky zas horšie,nesmiem chodiť na slnko a keď hej tak krém s faktorom 100. Ale veď to ti kožná musela povedať.
A Spekacik,to nemohlo byť vitiligo,lebo pokiaľ ja viem vitiliga sa už nezbavíš. Môže sa to minimalizovať ale nikdy nie úplne.
a po case sa to tea zacalo obnovovat, na kolenach mi to uz skoro nevidno, na vieckach to zakryjem a na clenkoch prezijem, nastastie to nemam rozsiahle