Ahoj @aduska008 . Ide o to, že keď stiahneš video z YouTube je vo formáte MP4 a mobil automatický prehráva iba zvuk. Prekonvertuj to/stiahni to v 3GP (tento formát by to prehrať už malo, aj keď v horšej kvalite) alebo nájdi nejakú aplikáciu, ktorá by MP4 prehrala aj vo Vivaz.
@filus ono je to asi tym kodekom...niektore videa mi idu v pohode a s niektorymi ma tiez moja n8 problem tak to treba prehnat cez konvertor a potom to uz ide...najlepsi je podla mna DVD Fab 8
Síce nemám Vivaz (Sam. i8910 HD), ale videa z YT sú o mňa na dennom poriadku Z YT ich ťahám vo formáte FLV a potom konvertujem do .avi MPG4(Xvid). Ale nie som si istý, či aj Vivaz podporuje Xvid. skús si vyhladať, čo podpokuje a ako kolegovia už radili-konvertuj (FormatFactory 2.5 is da best)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
ale je šanca že má iný kodek na obraz ako podporuje vivaz tak možno preto ho nebere ako videjko