Chcela by som sa opýtať, či je potrebné víza keď mám počas letu medzipristátie v Chicagu? Pokiaľ by som nevyšla z bezcolnej zóny, tak je to myslím, že v poriadku, avšak s veľkou pravdepodobnosťou si tam budem musieť nanovo checknuť batožinu, t
pokiaľ nemáš víza do krajiny, v ktorej je medzipristátie, nedovolia zväčša opustiť ani lietadlo... aspoň tak som to zažil svojho času pri medzipristátí na Islande...
@katy1111 podľa mojich skúseností je to tak ako píše @wewo - po letisku sa môžeš normálne pohybovať ale letisko bez víz opustiť nesmieš ... väčšinou čo som zažila tak víza kontrolovali pred opustením letiska takže by to malo byť v pohode
@kozmeker praveze transfer v USA velmi casto vyzaduje viza (cez ESTA).
Napriklad transfer v Pekingu takmer vzdy znamena vyjst z transfer zony cez imigracne, kde ti daju transfer viza (slovaci zadarmenko), prejdes si cez priletovu halu do odletovej a tam ides znova cez imigracne. Vsetko to zavisi od konkretnej krajiny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Napriklad transfer v Pekingu takmer vzdy znamena vyjst z transfer zony cez imigracne, kde ti daju transfer viza (slovaci zadarmenko), prejdes si cez priletovu halu do odletovej a tam ides znova cez imigracne. Vsetko to zavisi od konkretnej krajiny.