neviem, či by som si práve VJing spájala s Ninja Tune, keďže oni sú zameraní predovšetkým na hudobné odvetvie , čiže VJs u nich nemajú ako "vydávať" veci
inak VJing ma silne zaujíma, spadá pod oblasti, ktorým sa venujem najviac v rámci odboru.
Nevedel som že to má aj meno Ale toto ma vždy bavilo Len si neviem predstaviť ako to chce robiť v real time? Napr to prvé video čo si postol... to by nenamixoval naživo k hudbe ani keby sa potentoval.. to je neskutočná piplačka. Hodiny práce..
@grietusha mozno som sa zle vyjadril , ale Ninja Tune som si vzdy spajal s VJ-ingom ,,, aj ked nevydavaju ale propaguju ... je to asi jediny label kde je VJ vyslovene podmienka pri vystupeniach a taktiez pri videoverziach...
@ekrazit nie je to vyslovene podmienka. bola som na asi 5 koncertoch interpretov, čo vydávajú u NT a ak sa nemýlim, tak VJ mal len Bonobo a DJ Kentaro. jo a Koala Kid.
neviem si predstaviť taký VJ na koncerte Finka, dajme tomu
Ked vjing tak urcite real time a nazivo, inak podlamna nieje mozne adekvatne doplnit zive vystupenie ci uz kapely alebo dja a z NT napriklad Coldcut, alebo DJ Food, mixuju naraz audio aj video cize kombinacia dj a vj naraz... co je zasa o niecom inom a inac slovensky vjing existuje tiez, mozte pozriet www.afera.sk
@ekrazit nechcem robiť propagandu, v subclube alebo v piane v Trenčíne je možno občas zhliadnuť fakt dobrý Vjing. VJ´s Akasha. je to niečo iné, pretože všetky videá sú z ich dielne, nestrihajú youtube ako väčšina našich známejších Vjov hrajúcich v našich kluboch (VJ zden napríklad)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
inak VJing ma silne zaujíma, spadá pod oblasti, ktorým sa venujem najviac v rámci odboru.
neviem si predstaviť taký VJ na koncerte Finka, dajme tomu
videla som už aj VJing len s projektorom a strúhaním ceruzky, to bolo perfektné.