Ako mam vlozit do fotky dalsiu fotku, resp. obrazok napr. iba psa alebo co?? Ako, viem ako vlozit fotku normalne, lenze to da normalne obdlznikovu a orezat mi to podla obrysov toho co tam chcem vlozit nejde, iba zas na obdlznik orezat som dost antit
@xennus mas prosto fotku dakej dievciny napriklad, a chces jej vlozit do tej fotky krídla anjelske, alebo nieco ine, lenze ked tie kridla orezes, tak sa tam automaticky urobi pozadie a ked ich chces vlozit k tej dievcine tak tam to pozadie tym padom je, a orezat to nejde tak aby tam boli iba tie kridla, pretoze je to ako normalna fotka, cize v OBLDZNIKOVOM TVARE
ja to robím vieš ako? v skicári len tam potom máš problém s okrajmi. ale inak to ide.. a dá sato začmárať poprípade. ak vieš v programe na kreslenie miešať farby
Dá sa to spraviť rôznymi spôsobmi, záleží aj od farebnosti obrázka, napr. môžeš použiť nástroj Magic wand tool, alebo Laso tool, skús popozerať nejaké tutorialy, zameraj sa na Photo manipulation, popr. Rendering, určite niečo nájdeš
@cannibalbufet ja by som ti photoshop zakazal na to proste nemas... normalne to orez v skicari a daj ctrl+c a v druhom obr (s dievcinou) daj ctrl+v a hadam to pojde este potom ak by tam stale bolo to pozadie popozeraj vlavo pod nastrojmi su nejake nastavenia s pozadim
neviem ci myslime to iste.. ale mozno ano.. robil som daco podobne x-krat.. aj kamoske.. mala svoju foto a do nej som jej daval jej hafana.. iba jeho telo, bez pozadia povodnej fotky psa... mam jedine PS, a v nom to urobis takto (pouzivam priklad kamosky a jej psika) ..
fotku psa oznacis a prenesies do fotky k babe.. upravis si velkost a podobne.. potom vezmes laso (magneticke, mnohouholnikove alebo ake chces ) a orezes toho psa (objekt, co chces, aby ostal) .. posunies si ho vedla.. alebo co .. a zvysok z tej fotky zmazes gumou.. alebo tiez lasom si to oznacis a das delete... potom mozes upravovat foto dalej xD ...
sory za vyjadrovanie.. ale nemam prave vela casu na lepsie obkecanie .. ak budes potrebovat viac obkecat a ak je toto, co hovorim to, na co myslis.. tak sa mi ozvi .. TS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
fotku psa oznacis a prenesies do fotky k babe.. upravis si velkost a podobne.. potom vezmes laso (magneticke, mnohouholnikove alebo ake chces ) a orezes toho psa (objekt, co chces, aby ostal) .. posunies si ho vedla.. alebo co .. a zvysok z tej fotky zmazes gumou.. alebo tiez lasom si to oznacis a das delete... potom mozes upravovat foto dalej xD ...
sory za vyjadrovanie.. ale nemam prave vela casu na lepsie obkecanie .. ak budes potrebovat viac obkecat a ak je toto, co hovorim to, na co myslis.. tak sa mi ozvi .. TS
no ja neviem podla toho co si popisala typujem ze pouzivas fotofilter alebo skicar ?