Nevie mi niekto povedať cenu vlaku/autobusu z KE do Plzne?
A ešte jedna otázka... vysvetlí mi niekto ako sa cez studentagency.sk objednávajú lístky a tak? Vyťukám si odcho. a príchod. mestá a ako ďalej? Na stanici mi ten lístok potom dajú, či
síce neviem, či chodí bus KE-Plzeň, ale KE-Brno určite, spiatočný je asi 30 eur, lístok si objednáš a zaplatíš cez internet a príde ti na mail, kde ti ho stačí sfotiť alebo zapísať si jeho číslo, a kúpiť si ho podľa pokynov na stránke by mal zvládnuť hocijaký priemerne inteligentný človek.
ak si z ke (ty si z ke? , tak zbehni do SA a kúp si tam lístok..ale najskôr asi ke- praha a z prahy do plzne..
ja ked som si kupoval cez net lístok tak som si ho nemohol kúpiť technické problémy ... ale ak si ho tak kupis tak si musíš vytlačiť ten lístok či čo z mailu čo ti oni odoslu..asi.. a potom ked prides k autobusu tak sprievodkyňa si ťa vyhľadá na palubnom liste čo má k dispozícii..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
ja ked som si kupoval cez net lístok tak som si ho nemohol kúpiť technické problémy ... ale ak si ho tak kupis tak si musíš vytlačiť ten lístok či čo z mailu čo ti oni odoslu..asi.. a potom ked prides k autobusu tak sprievodkyňa si ťa vyhľadá na palubnom liste čo má k dispozícii..